Prio

Om Prio 145

Prio 145

Prioserien består av åtte hus av høy kvalitet til en god pris. Planløsningene er smarte og gjennomtenkte for at du skal kunne bo på hver eneste kvadratmeter. Prio 145 har en form som gjør det lett å plassere på de fleste tomter. Huset har en fleksibilitet til å kunne endres med dets eiere i mange år.

Forklaring tekniske data

Samtlige oppgitte mål er i henhold til svensk standard. Selgeren din kan fortelle deg hva som avviker i Norge.

Bruksareal

Den totale flaten innenfor ytterveggene i samtlige etasjeplan. Bruksarealet omfatter også flater for eksempelvis kjøkkenskap, klesskap og varmtvannsbereder.

Grunnflate

Den flaten huset opptar på bakken. Generelt en projeksjon av huset rett ovenfra. Balkong tas med i grunnflaten dersom undersiden er mindre enn 3 meter over bakken. Grunnflate er viktig i forhold til hvor stort du får bygge på en tomt, noe som er angitt i detaljplanen.

Bygningshøyde

Høyden fra tomtens middelnivå opp til skjæringen mellom fasadeplanet og et plan som med 45 graders helling inn mot bygningen berører bygningens tak. Fasaden ut mot gaten utgjør ofte beregningsgrunnlaget. Bygningshøyde er et vanskelig begrep, snakk gjerne med våre selgere dersom du er usikker.

Antall rom

Et rom skal kunne være beboelig, og det må være minst 7 kvadratmeter stort og ha et vindu. Bad og vaskerom teller ikke som rom i et hus, mens kjøkkenet alltid angis separat.

Kontakt oss

Avtal rådgivning

Et godt første steg mot et nytt hus er å snakke med en selger fra Eksjöhus. Rådgivningen er kostnadsfri og uten forpliktelser. Du kan avtale rådgivning med og uten byggeklar tomt. Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg.

Kontakt oss

Prisforespørsel Prio 145

Det er vanskelig å selge et hus til fast pris. Den totale prisen avhenger av hvor du skal bygge og hvordan tomten ser ut. Håndverkere og entreprenører har også ulike prisbilder rundt om i landet. Ved å fylle ut skjemaet kan vi raskt gi en indikasjon på hvor ønskehuset ditt havner i pris.

Prio 145

Bruksareal
145 m2
Etasjer
2
Antall rom
5 rom og kjøkken
Serie
Prio

  Har du en tomt?

  Takk for din forespørsel!

  Din prisforespørsel er sendt

  I løpet av kort tid vil du få svar på spørsmålet ditt fra nærmeste Eksjöhuskontor.

  Du har vel allerede våre inspirerende kataloger?

  Bestill katalog

  Prio 145

  Plantegning

  Camilla Jernberg

  Arkitektens tanker om Prio 145

  Camilla Jernberg

  Et langsiktig hus for hele livet

  I entreén skimter du det lyse kjøkkenet som sammen med stuen skaper åpne sosiale flater. I stuen er det likevel mulighet til å skape et separat tv-hjørne mot veggen uten vindu. Trappen er plassert midt i huset, og under den er det god oppbevaringsplass. Kjøkkenet har mye oppbevaringsplass takket være en annerledes kjøkkenøy med høyskap fra to sider.

  Når barna er små, er det både godt og praktisk å ha soverommene nær hverandre, ettersom det forenkler nattens søvnige skritt både for foreldre og barn. Men vi vil ikke at du skal være låst til en opprinnelige tanke i hele livet i huset. For når barna er store og har flyttet hjemmefra, kan du enkelt gjøre om de små soverommene til kontor eller garderobe. Eller til noe annet ut fra deres behov og ønsker.

  Camilla Jernberg

  Kundefotografier

  La deg inspirere av våre kunders Prio 145

  Tagg bildene dine med @eksjohus og #mittEksjöhus for å bli valgt ut til våre inspirasjonsstrømmer på nettstedet.

  Laster...

  Personlig preg

  Finn din hustype og stil

  Her er din snarvei til drømmehuset. Velg hustype eller stil og se hele vårt utvalg innenfor valgte kategori.

  Laster...

  Kontakt meg

  Vennligst kontakt meg her

  Fyll ut skjemaet så kommer jeg til å svare så fort jeg har anledning. Vil du heller ringe står nummeret mitt nedenfor.

  Med vennlig hilsen

   Tack för din förfrågan!

   Din fråga är skickad

   Inom kort kommer jag att ta kontakt med dig.