For din sikkerhet

Personvernpolicy

Vi er ansvarlige for at de personopplysninger som samles inn på eksjohus.se kun brukes til tiltenkte formål. Vi beskytter dem mot utilbørlig tilgang og bruk. Denne policyen beskriver hvordan vi i eksjohus.se samler inn, bruker og beskytter dine personopplysninger.

Hvilke opplysninger innhenter dere om meg, og hvordan bruker dere dem?

For at vi skal kunne svare på et spørsmål eller oppfylle et ønske fra deg, må du iblant gi oss dine personopplysninger. Denne informasjonen bruker vi deretter for å kunne kontakte deg. Vi kommer ikke til å innhente flere opplysninger enn det som gjelder det aktuelle formålet.

På dette nettstedet samler vi inn følgende personopplysninger

Bestillingsskjemaet ”Bestill huskatalog”

Du finner skjemaet i det øverste navigeringsfeltet, øverst til høyre.

Personopplysninger vi innhenter:

 • Navn
 • Adresse
 • E-post
 • Jeg har tomt
 • Tenkt å bygge på følgende sted

Formål: Formålet med skjemaet er at du bestiller våre huskataloger hjem til postkassen din. Vi trenger dine personopplysninger for å sende katalogene til deg, og for å vite i hvilken region i landet du har tenkt å bygge hus. Katalogene sendes av Balanse Hus AS. En representant fra Eksjöhus i din region kan komme til å kontakte deg etter bestilt katalog for å hjelpe deg videre i dine tanker om å bygge hus.

Kontaktskjemaet ”Prisforespørsel”

Personopplysninger vi innhenter:

 • Husmodell du er interessert i
 • Navn
 • E-post
 • Sted
 • Har tomt
 • Om du vil ha nyhetsbrev

Formål: Formålet med skjemaet er at vi skal kunne hjelpe deg med pris på ønsket husmodell. En representant for Eksjöhus tar kontakt med deg per e-post eller telefon.

Kontaktskjemaet ”Avtale rådgivning"

Personopplysninger vi innhenter:

 • Navn
 • E-post
 • Sted
 • Ditt spørsmål/melding

Formål: Formålet med skjemaet er at du skal kunne be oss kontakte deg for å få hjelp med de spørsmålene du har. En representant for Eksjöhus tar kontakt med deg per telefon eller e-post.

Vi krever ditt samtykke

For at vi skal kunne få tilgang til dine personopplysninger må du først gi ditt samtykke. Det gjør du i forbindelse med at du bruker et av skjemaene på dette nettstedet. For å gi samtykke, må du krysse av i ruten nederst i skjemaet der vi ber deg bekrefte ditt samtykke. Ditt samtykke bekrefter at du aksepterer vilkårene i denne personvernpolicyen.

Du kan trekke tilbake et tidligere avgitt samtykke ved å kontakte oss. Da kommer vi til å slette dine personopplysninger fra vårt register. Se mer info om dette under overskriften ”Hvilke rettigheter har jeg?”.

HVOR LENGE OPPBEVARER DERE MINE PERSONOPPLYSNINGER?

Hvor lenge vi oppbevarer dine personopplysninger varierer ut fra formålet.

Opplysninger vi bruker til utsendelse av nyhetsbrev vil bli oppbevart inntil det tidspunkt du selv velger å avregistrere deg fra ditt abonnement.

Opplysninger du har sendt inn via et av våre skjemaer lagres inntil vi har behandlet din forespørsel. Deretter har vi som rutine å sortere ut opplysninger som ikke lenger er nødvendig to år etter at de ble sendt inn.

HVOR LAGRES MINE PERSONOPPLYSNINGER?

Din informasjon lagres i datasentre innenfor EU. Av tekniske grunner kan våre underleverandører behøve å flytte informasjon til andre land utenfor EU. Hvis dette skjer, benyttes egnede sikkerhetstiltak og standardiserte datavernbestemmelser som er godkjent av EU-kommisjonen.

Hvilke rettigheter har jeg?

Rett til informasjon: Du kan be om å få en kopi av de personopplysningene vi har om deg. Kontakt oss, så hjelper vi deg. Du finner våre kontaktopplysninger nederst på siden.

Rett til korrigering: Du kan be om å få dine opplysninger korrigert eller fjernet hvis du mener de er feilaktige. Kontakt oss, så hjelper vi deg. Du finner våre kontaktopplysninger nederst på siden.

Rett til sletting: Du kan be om at vi sletter dine personopplysninger fra vårt register. Vi kan ikke slette opplysninger loven krever at vi beholder. Kontakt oss, så hjelper vi deg. Du finner våre kontaktopplysninger nederst på siden.

Dersom slettingen gjelder personopplysninger for en nyhetsbrevutsendelse, ber vi deg benytte deg av lenken for avregistrering i et av de mottatte nyhetsbrevene.

Trekke tilbake samtykke: Du kan trekke tilbake ditt samtykke for personopplysninger du har gitt oss tidligere. Da kommer vi til å slette opplysningene fra vårt register. Vi kan ikke slette opplysninger loven krever at vi beholder. Kontakt oss, så hjelper vi deg. Du finner våre kontaktopplysninger nederst på siden.

Klage: Du kan sende en klage til Datatilsynet dersom du mener at vi behandler dine personopplysninger i strid med personvernbestemmelsene.

Om å gi eller trekke tilbake ditt samtykke

Hvis nettleseren din er innstilt på å tillate informasjonskapsler, har du gitt ditt samtykke til at vi plasserer informasjonskapsler på datamaskinen din.

Du kan bruke nettstedet vårt uten at noen informasjonskapsler aktiveres. I nettleseren din kan du når som helst begrense eller deaktivere bruken av informasjonskapsler. Det kan imidlertid føre til at funksjonaliteten og brukervennligheten på vårt nettsted blir redusert.

Du kan trekke tilbake samtykket ditt ved å endre innstillinger i nettleseren. Les hvordan du endrer disse innstillingene nedenfor.

INTERNET EXPLORER
Åpne verktøymenyen, velg Internettalternativ, gå til fanen Personvern i dialogruten Internettalternativ, flytt på kontrollen for å endre innstillinger.

EDGE
Velg Mer > Innstillinger. Velg deretter Vis avanserte innstillinger under Avanserte innstillinger og ønsket alternativ under Personvern og tjenester > Informasjonskapsler. (”Blokker alle informasjonskapsler” blokkerer alle informasjonskapsler nettsteder forsøker å lagre på datamaskinen din. ”Blokker bare informasjonskapsler fra tredjepart” blokkerer informasjonskapsler fra tredjepart som lagres av eksterne nettjenester, for eksempel innebygde annonser på nettsteder du har besøkt.)

FIREFOX
Åpne menyen (verktøy, velg innstillinger, gå til Personvern i dialogruten Innstillinger, endre hvordan Firefox skal lagre informasjon med rullegardinlisten.

CHROME
Åpne Tilpass-menyen, velg alternativ, gå til visningen Under panseret, velg Innholdsbehandling ved overskriften Personvern, endre hvordan Chrome håndterer informasjonskapsler.

Ansvarsfraskrivelse

Eksjöhus garanterer ikke at informasjon, tekst, grafikk og lenker eller andre funksjoner som kan forekomme blant informasjonen er korrekt. Eksjöhus kan når som helst, uten varsel, foreta endringer av innholdet på hjemmesiden. Eksjöhus forplikter seg ikke til å oppdatere informasjon eller materiale som finnes på siden. Dersom Eksjöhus har lenke til en tredjeparts hjemmeside, er denne lenken kun til for å gjøre det enklere for brukeren, og Eksjöhus har ikke noe ansvar for at innholdet på et slikt nettsted er korrekt.

Hvis du har ytterligere spørsmål om Eksjöhus’ lagring og håndtering av informasjon, vennligst kontakt oss:

Eksjöhus AB (orgnr 556040-1597)
Box 255
575 23 Eksjö, Sverige
+46 (0)381-383 00
info@eksjohus.se

Laster...

Kontakt meg

Vennligst kontakt meg her

Fyll ut skjemaet så kommer jeg til å svare så fort jeg har anledning. Vil du heller ringe står nummeret mitt nedenfor.

Med vennlig hilsen

  Tack för din förfrågan!

  Din fråga är skickad

  Inom kort kommer jag att ta kontakt med dig.