Trend sadel exteriör

Inspirasjon

Alt begynner med en idé

Et nytt hus kan ikke bare beskrives i kvadratmeter og materialvalg. Iblant trengs det ord, bilder og følelser. Vi har samlet idéer, kunnskap og inspirasjon fra vår verden.

Kataloger

Bestill vår huskatalog hjem, eller bla i våre standard- og tilvalgskataloger på nettet.

Huskatalogene

Eksjöhus’ nye katalog inneholder 32 husmodeller og er fullstappet med råd, veiledning og inspirasjon for deg som drømmer om å bygge hus. I vår hovedkatalog presenterer vi dessuten 11 helt nye husmodeller. De nye modellene er utviklet for å komplettere det allerede eksisterende utvalget, men selv om flere av husene er helt nye så bygger flere løsninger på ønsker fra kundene.

Sammen med den store katalogen sender vi også vår EgneHem-katalog og vår katalog med de populære Prio-husene. Total 50 husmodeller og vi er overbevist om at du kan finne et hjem som passer for deg. Et hus for hele livet.

Nostalgi kök

Standard- & tilvalgskatalog

For at hvert rom i et Eksjöhus skal holde samme høye kvalitet, har vi sammen med vår forhandler vært svært nøye i valget av utstyr. Det har ført til at vi i dag samarbeider med markedets beste produsenter av gulv, vinduer, dører, kjøkken med mer.

Sammen med vår forhandler har vi valgt ut leverandørene, men det er du som skal sette ditt personlige preg på huset. For når det kommer til valg av hvitevarer, kjøkken, blandebatterier, gulv, farger med mer, er det du som bestemmer.

Kontakt oss

Har du behov for rådgivning?

Et godt første steg mot et nytt hus er å snakke med en selger fra Eksjöhus. Rådgivningen er kostnadsfri og uten forpliktelser.

Laster...

Kontakt meg

Vennligst kontakt meg her

Fyll ut skjemaet så kommer jeg til å svare så fort jeg har anledning. Vil du heller ringe står nummeret mitt nedenfor.

Med vennlig hilsen

    Tack för din förfrågan!

    Din fråga är skickad

    Inom kort kommer jag att ta kontakt med dig.