Om oss

Fra en familie til en annen

Hos Eksjöhus mener vi at hus skal tilpasses etter menneskene som skal leve i dem, og ikke omvendt. Derfor etterstreber vi å alltid være lydhøre for våre kunders ønsker og for de krav dagens husbyggere stiller. I våre snart 80 år i bransjen har vi rukket å skaffe oss en hel del erfaring og kunnskap som vi gjerne deler med dere.

Fundamentet i vår DNA er å være en stabil aktør som tar dine drømmer på største alvor. Vi arbeider alltid langsiktig i våre ulike samarbeid når vi utvikler vår teknikk, ansetter nye medarbeidere eller med bærekraftspørsmål, for å nevne noen eksempler. Hos oss finner du et engasjement som strekker seg gjennom og over generasjoner og som gjør at du som kjøper alltid kan føle deg trygg og velinformert gjennom hele husreisen.

I dag drives Eksjöhus av fjerde generasjon i familien Lindholm. Vi er et personlig foretak, og det er akkurat slik vi vil ha det. Fra en familie til en annen.

 

En av Sveriges største husprodusenter

Eksjöhus er en av Sveriges største småhusprodusenter med snaue ti prosent av markedet. De aller fleste av våre hus selges i Sverige, men også til Tyskland, Norge og Finland. Eksjöhus omsetter sammen med søsterforetak i konsernet for drøyt 1 milliard SEK. I mer enn 20 år har foretaket hatt høyeste kredittverdighet, trippel AAA, og vi verdsetter utvikling med stabilitet. Vi arbeider med en tydelig nullfeilvisjon for de husene vi bygger.

Prosessen

Å bygge hus er et lagarbeid

I årenes løp har vi raffinert husbyggerprosessen til i dag å være en fullbefaren moderne husfabrikk med et herlig innemiljø for vårt produksjonspersonale. Våre forhandlere er å finne på lokalkontorer rundt om i landet, klare til å veilede deg gjennom alle de steg husbygging består av. Takket være den lokale forankringen har vi også god kjennskap til de entreprenører som driver i nettopp ditt område, og de har i sin tur kunnskap om å bygge våre hus. Dette er faktorer som gjør at du i ro og mak kan lene deg tilbake, eller forover for den saks skyld, og fokusere på de delene av husbyggingen som nettopp du synes er mest morsomme. Vi tar hånd om resten.

Det er mange mennesker som rekker å være involvert fra trefelling til innflytting. Mye kommunikasjon, beslutninger skal tas og tanker skal tenkes. Vi hevder uten å nøle at det er et lagarbeid å bygge hus. Vi er glade for å være medspilleren din.

Prio 158 - vardagsrum

80 år i bransjen

Mange syns det er magisk å se en tom tomt bli forvandlet til en bolig. Vi i Eksjöhus vet at det ikke ligger noen trylleformler bak et hus av ordentlig høy kvalitet. Det dreier seg snarere om presisjon, yrkeskunnskap og solid erfaring. Vi har vært husleverandør i 80 år og er i dag en ledende husprodusent i Sverige.

Grunnlaget til foretaket ble lagt av Simon Lindholm og hans snekkervirksomhet i 1941. I 1944 begynte han å produsere monteringsferdige hus, og dermed var Eksjöhus født. Siden da har foretaket utviklet seg som husleverandør og eies fortsatt av familien Lindholm.

Nyheter

Se våre nyheter

Nyhet

Eksjöhus i nytt samarbete med skidskytten Linn Persson

Linn Persson är en tongivande åkare i svenska skidskyttelandslaget och var med i stafettlagen som tog silver i OS 2018 och silver i VM 2019. Nu inleder hon ett långsiktigt samarbete med Eksjöhus som sträcker sig fram till 2024.

Laster...

Kontakt meg

Vennligst kontakt meg her

Fyll ut skjemaet så kommer jeg til å svare så fort jeg har anledning. Vil du heller ringe står nummeret mitt nedenfor.

Med vennlig hilsen

    Tack för din förfrågan!

    Din fråga är skickad

    Inom kort kommer jag att ta kontakt med dig.