Vy över kranbil som bygger ett nytt hus

Olika former av byggnation

Leveranseomfang

Å kjøpe hus er en ting. Å bygge er noe helt annet. Hos Eksjöhus gjør vi så mye som mulig ferdig på vår husfabrikk og ute på byggeplassen jobber vi med erfarne entreprenører som kjenner våre hus inn og ut. De aller fleste av våre kunder velger nøkkelferdige hus fra Eksjöhus.

Når du kjøper et hus fra Eksjöhus så kjøper du en materiellpakke produsert på vår fabrikk i Eksjö. Det du kjøper er ditt spesialbestilte hus, sagd og montert av erfarne hender i et tørt og sikkert innendørs miljø.

Når huset transporteres med lastebil til tomten tar en entreprenør over ansvaret. Det finnes normalt 2 forskjellige leveranseomfang.

 

Valg av leveranseomfang

Hos Eksjöhus anbefaler vi nøkkelferdig leveranse av flere grunner. Eksjöhus har i Norge en egen entreprenør med base i Oslo. Denne entreprenøren har inngående kjennskap til Eksjöhus sitt produkt og du som kunde har mulighet til å velge denne entreprenøren til å bygge ditt hus.

Vi kan også levere elektrikerklart bygg. Da monterer vår entreprenør byggesettet og så kan du selv velge dine egne underleverandører som for eksempel elektriker, rørlegger og flislegger.

Fordelen med nøkkelferdig eller elektrikerklar leveranse er at du som kunde kan være trygg på at byggesettet blir montert som anvist fra fabrikken. Vi vet av erfaring at dette er disse leveranseomfangene som gir de mest fornøyde kunder. Både på grunn av forutsigbarheten med økonomien og på grunn av tryggheten på leveransen i seg selv.

Vår vanligste leveranseform

Nøkkelferdig leveranse

I tett samarbeid med våre selgere blir dere enige om husmodell, tilpasninger og tilvalg. Huset bygges ferdig av oss og gjøres klar til innflytting – til avtalt dato og til avtalt pris. Enklere blir det ikke!

Om du selv har noe kunnskap

Elektroklar leveranse

Vi leverer byggesettet og de innvendige materialene som følger med fra fabrikken, og sørger i tillegg for å montere råbygget (vegger og tak) slik at huset blir tett og beskyttet mot vær og vind. I tillegg gjør vi ferdig innvendig tetting, påforing og rominndeling slik at elektrikeren kan begynne å montere det skjulte el-anlegget. Deretter skal rørlegger og snekker gjøre sitt før huset står ferdig. Du styrer prosjektet selv, og gjør egeninnsats der du ønsker det.

Vi hjelper deg på veien

I våre lokalkontorer hjelper vi alltid til med det administrative i forbindelse med husbygging. Selgerne ved våre kontorer anbefaler gjerne lokale byggefirmaer og håndverkere du som kunde kan inngå entreprisekontrakt med. Et finmasket kontaktnett er en av fordelene ved at vi har bygd hus i hele Sverige siden 1944.

Ikke nøl dersom du har spørsmål vedrørende entrepriseformer eller utvide kunnskapen din rundt entrepriseformer, ta kontakt med en av våre selgere.

Til slutt. Våre lokalkontorer hjelper alltid til med prosjektledelse og papirarbeidet som følger med å bygge hus. Som husleverandør håndterer vi byggetillatelse, kontakt med håndverkere og logistikken fra vår fabrikk. Du får også tegninger, forsikring i 5 år, garantert pris i 12 måneder og betaler forskudd først når vi leverer byggesøknaden. Alt dette inngår alltid i kjøpet hos oss.

Laster...

Kontakt meg

Vennligst kontakt meg her

Fyll ut skjemaet så kommer jeg til å svare så fort jeg har anledning. Vil du heller ringe står nummeret mitt nedenfor.

Med vennlig hilsen

    Tack för din förfrågan!

    Din fråga är skickad

    Inom kort kommer jag att ta kontakt med dig.