1. Valmet tak og liggende panel

Tak uten skarpe vinkler gir huset ro og harmoni som forsterkes av liggende panel. Hvit fasade inspirert av amerikansk New England stil

2. Saltak og stående panel

Tradisjonelt saltak med takstein er en godt testet og vel fungerende konstruksjon – et alternativ som passer både by og bygd. Velger du stående panel i rødt med hvite hjørner forsterkes bildet av svensk tradisjon (vet ikke om dette er egnet for den norske siden)

3. Pulttak og liggende panel

Takets forskjellige retninger og utspring markerer de forskjøvede huskroppene. Den høye fasaden mot hagen gir mer flate til vinduene. Liggende trepanel balanserer takets bratte vinkler

4. Flatt tak og pusset fasade

Flatt tak hører til funkisstilens originalidé. Enkelt og nedtonet, uten takutspring. Det samme gjelder for den pussede fasaden som er helt glatt uten vindusomramming. Inngangsparti og verandadører markeres med mer levende overflater i trepanel.

Tips! Slik velger du tak og fasade
Et tips for å lykkes med eksteriøret er å ta hjelp fra de som virkelig er eksperter på arkitekttegnede hus: våre arkitekter. Hver og en av de presenterer sine råd og tips til boligkjøpere her inntil. Du får kontakt gjennom våre lokalkontorer.