Vi bygger miljøvennlige hus

I Eksjöhus benytter vi velprøvde materialer når vi bygger hus, i første rekke tre. Tre er et bestandig, økonomisk og sunt materiale. Som konstruksjonsmateriale til gulv, vegger og tak bruker vi trevirke av gran. Vinduer og dører er er lagd av furu. Trapper av furu og gulvbelegg av eik. Hvis fasaden har panel, er naturligvis også det av tre.

Redusere alle transporter

Ved produksjonen av et miljøvennlig hus spiller også logistikken en stor rolle for miljøpåvirkningen. Husfabrikken i Eksjö har alt trevirke som trengs kun hundre meter fra fabrikken i vårt eget sagbruk. Når huset er ferdig, samlastes husets deler med andre materialer på lastebiler fra vårt eget transportfirma som kjører direkte til tomten din – det er vår kvalitetssikring mot transportskader. I stedet for å kjøre tomhendt tilbake, henter lastebilene flere byggematerialer på veien hjem til husfabrikken.

Skap et tett klimaskall

Når huset er montert, utgjør det et godt isolert klimaskall. Taket har 380 til 450 mm isolering og ytterveggene 240 mm isolasjon. Vinduer og dører er av de best isolerte på markedet. Alt for å beholde dyrebar varme innendørs. Varmen i et miljøvennlig hus skal produseres med minimal innvirkning på miljøet. Balansert ventilasjon og peisovner tilfredstiller strenge miljø- og kvalitetskrav. Det ser vi som nok et kvalitetsstempel for våre miljøvennlige hus.

Skal du bygge et miljøvennlig hus?

Drømmer du om å bygge et nytt hus? Hvilke andre krav stiller du til et miljøvennlig hus? Kontakt vårt lokalkontor og fortell hva du er ut etter når det gjelder økologiske hus. Vi har bygd hus i 80 år og kan veilede deg til de beste valgene for både miljø og lommebok.

Laster...

Kontakt meg

Vennligst kontakt meg her

Fyll ut skjemaet så kommer jeg til å svare så fort jeg har anledning. Vil du heller ringe står nummeret mitt nedenfor.

Med vennlig hilsen

    Tack för din förfrågan!

    Din fråga är skickad

    Inom kort kommer jag att ta kontakt med dig.