Flex+

Om Almvik

ALMVIK

Dette huset for en skrå tomt består av store vinduer og en skjermet balkong i vinkel med takoverbygg. Inngangsetasjen byr på åpen himling i både kjøkken og stue og herlig volum i entréen. De store vinduene som vender mot baksiden gir stort lysinnslipp. Den store balkongen med takoverbygg kommer man til via inngangsetasjen. Nedre plan består av tre store soverom og et herlig allrom med romslige flater. Hvis du leter etter et spennende hus med moderne innslag og mye oppbevaringsplass, er dette det perfekte huset. Her er det også store walk-in-closet, skyvedørsgarderober og vanlige klesskap. Det store vaskerommet, plassert på nedre plan, fører ut til hagen.

Forklaring tekniske data

Samtlige oppgitte mål er i henhold til svensk standard. Selgeren din kan fortelle deg hva som avviker i Norge.

Bruksareal

Den totale flaten innenfor ytterveggene i samtlige etasjeplan. Bruksarealet omfatter også flater for eksempelvis kjøkkenskap, klesskap og varmtvannsbereder.

Grunnflate

Den flaten huset opptar på bakken. Generelt en projeksjon av huset rett ovenfra. Balkong tas med i grunnflaten dersom undersiden er mindre enn 3 meter over bakken. Grunnflate er viktig i forhold til hvor stort du får bygge på en tomt, noe som er angitt i detaljplanen.

Bygningshøyde

Høyden fra tomtens middelnivå opp til skjæringen mellom fasadeplanet og et plan som med 45 graders helling inn mot bygningen berører bygningens tak. Fasaden ut mot gaten utgjør ofte beregningsgrunnlaget. Bygningshøyde er et vanskelig begrep, snakk gjerne med våre selgere dersom du er usikker.

Antall rom

Et rom skal kunne være beboelig, og det må være minst 7 kvadratmeter stort og ha et vindu. Bad og vaskerom teller ikke som rom i et hus, mens kjøkkenet alltid angis separat.

Kontakt oss

Avtal rådgivning

Et godt første steg mot et nytt hus er å snakke med en selger fra Eksjöhus. Rådgivningen er kostnadsfri og uten forpliktelser. Du kan avtale rådgivning med og uten byggeklar tomt. Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg.

Kontakt oss

Prisforespørsel Almvik

Det er vanskelig å selge et hus til fast pris. Den totale prisen avhenger av hvor du skal bygge og hvordan tomten ser ut. Håndverkere og entreprenører har også ulike prisbilder rundt om i landet. Ved å fylle ut skjemaet kan vi raskt gi en indikasjon på hvor ønskehuset ditt havner i pris.

Almvik

Bruksareal
182 m2
Etasjer
Hus for skråtomt
Antall rom
7 rom og kjøkken
Serie
Flex+

  Har du en tomt?

  Takk for din forespørsel!

  Din prisforespørsel er sendt

  I løpet av kort tid vil du få svar på spørsmålet ditt fra nærmeste Eksjöhuskontor.

  Du har vel allerede våre inspirerende kataloger?

  Bestill katalog

  Almvik

  Plantegning

  Fra innsiden

  Se Almvik fra innsiden

  3D-Modell

  Se Almvik fra alle kanter

  Anund Petri

  Arkitektens tanker om Almvik

  Anund Petri

  Et hus for skrå tomt på 182 kvadratmeter, med sju rom og kjøkken.

  Dette moderne huset har skjermet balkong, inngangsetasje med åpen himling, herlig volum og store vinduer. Det nedre planet består av et luftig allrom og husets soverom. Huset er funksjonelt og smart utformet med mye oppbevaringsplass, walk-in-closet og klesskap. Stort vaskerom med utgang til hagen.

  Personlig preg

  Finn din hustype og stil

  Her er din snarvei til drømmehuset. Velg hustype eller stil og se hele vårt utvalg innenfor valgte kategori.

  Laster...

  Kontakt meg

  Vennligst kontakt meg her

  Fyll ut skjemaet så kommer jeg til å svare så fort jeg har anledning. Vil du heller ringe står nummeret mitt nedenfor.

  Med vennlig hilsen

   Tack för din förfrågan!

   Din fråga är skickad

   Inom kort kommer jag att ta kontakt med dig.