Flex+

Om Ängsbacken

Ängsbacken

Ängsbacken er et eksklusivt hus i klassisk romantisk stil med en innbydende terrasse ved siden av inngangens vakre pardører. På husets bakside kan du nyte en stor, herlig uteplass i vinkel, med direkte adkomst fra så vel kjøkken som fra stue. En åpen planløsning gjør at du så snart du er innenfor dørene får et overblikk over hva som skjer i flere av husets rom. Kjøkkenet er hjemmets hjerte, som med rause flater og stort lysinnslipp innbyr til å omgås. Andre etasje byr på et felles allrom med store takvinduer, tre soverom samt et lyst og raust bad. Lyst, romslig og luksuriøst er tre egenskaper som utmerker vår nyhet Ängsbacken.

Forklaring tekniske data

Samtlige oppgitte mål er i henhold til svensk standard. Selgeren din kan fortelle deg hva som avviker i Norge.

Bruksareal

Den totale flaten innenfor ytterveggene i samtlige etasjeplan. Bruksarealet omfatter også flater for eksempelvis kjøkkenskap, klesskap og varmtvannsbereder.

Grunnflate

Den flaten huset opptar på bakken. Generelt en projeksjon av huset rett ovenfra. Balkong tas med i grunnflaten dersom undersiden er mindre enn 3 meter over bakken. Grunnflate er viktig i forhold til hvor stort du får bygge på en tomt, noe som er angitt i detaljplanen.

Bygningshøyde

Høyden fra tomtens middelnivå opp til skjæringen mellom fasadeplanet og et plan som med 45 graders helling inn mot bygningen berører bygningens tak. Fasaden ut mot gaten utgjør ofte beregningsgrunnlaget. Bygningshøyde er et vanskelig begrep, snakk gjerne med våre selgere dersom du er usikker.

Antall rom

Et rom skal kunne være beboelig, og det må være minst 7 kvadratmeter stort og ha et vindu. Bad og vaskerom teller ikke som rom i et hus, mens kjøkkenet alltid angis separat.

Kontakt oss

Avtal rådgivning

Et godt første steg mot et nytt hus er å snakke med en selger fra Eksjöhus. Rådgivningen er kostnadsfri og uten forpliktelser. Du kan avtale rådgivning med og uten byggeklar tomt. Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg.

Kontakt oss

Prisforespørsel Ängsbacken

Det er vanskelig å selge et hus til fast pris. Den totale prisen avhenger av hvor du skal bygge og hvordan tomten ser ut. Håndverkere og entreprenører har også ulike prisbilder rundt om i landet. Ved å fylle ut skjemaet kan vi raskt gi en indikasjon på hvor ønskehuset ditt havner i pris.

Ängsbacken

Bruksareal
199 m2
Etasjer
1,5
Antall rom
6 rom og kjøkken
Serie
Flex+

  Har du en tomt?

  Takk for din forespørsel!

  Din prisforespørsel er sendt

  I løpet av kort tid vil du få svar på spørsmålet ditt fra nærmeste Eksjöhuskontor.

  Du har vel allerede våre inspirerende kataloger?

  Bestill katalog

  Ängsbacken

  Plantegning

  Fra innsiden

  Se Ängsbacken fra innsiden

  3D-Modell

  Se Ängsbacken fra alle kanter

  Frida Axhed

  Arkitektens tanker om Ängsbacken

  Frida Axhed

  Den åpne planløsningen gjør at du umiddelbart får kontakt med en rekke av husets rom og sosiale flater.

  Så snart du er innenfor dørene, ser du hva som skjer i allrommet i andre etasje, i kjøkkenet og i den innbydende stuen som utmerker seg med sitt tak med åpen himling. Fra kjøkkenet kommer du til det luksuriøse foreldresoverommet som har både walk-in-closet og eget bad.

  Personlig preg

  Finn din hustype og stil

  Her er din snarvei til drømmehuset. Velg hustype eller stil og se hele vårt utvalg innenfor valgte kategori.

  Laster...

  Kontakt meg

  Vennligst kontakt meg her

  Fyll ut skjemaet så kommer jeg til å svare så fort jeg har anledning. Vil du heller ringe står nummeret mitt nedenfor.

  Med vennlig hilsen

   Tack för din förfrågan!

   Din fråga är skickad

   Inom kort kommer jag att ta kontakt med dig.