Flex

Om Balans vinkel valm

Balans vinkel valm

Balans er et moderne og stilrent toetasjes hus med mye luft og åpen planløsning, helt uten ganger. Eksteriøret på huset har en klassisk herregårdfølelse som minner om Småland og gemyttligevillaområder. Innvendig skaper huset balanse mellom fornøyelse og avkobling med romslig plass for samvær på entréplanet, og soverom samt allrom i andre etasje.

Forklaring tekniske data

Samtlige oppgitte mål er i henhold til svensk standard. Selgeren din kan fortelle deg hva som avviker i Norge.

Bruksareal

Den totale flaten innenfor ytterveggene i samtlige etasjeplan. Bruksarealet omfatter også flater for eksempelvis kjøkkenskap, klesskap og varmtvannsbereder.

Grunnflate

Den flaten huset opptar på bakken. Generelt en projeksjon av huset rett ovenfra. Balkong tas med i grunnflaten dersom undersiden er mindre enn 3 meter over bakken. Grunnflate er viktig i forhold til hvor stort du får bygge på en tomt, noe som er angitt i detaljplanen.

Bygningshøyde

Høyden fra tomtens middelnivå opp til skjæringen mellom fasadeplanet og et plan som med 45 graders helling inn mot bygningen berører bygningens tak. Fasaden ut mot gaten utgjør ofte beregningsgrunnlaget. Bygningshøyde er et vanskelig begrep, snakk gjerne med våre selgere dersom du er usikker.

Antall rom

Et rom skal kunne være beboelig, og det må være minst 7 kvadratmeter stort og ha et vindu. Bad og vaskerom teller ikke som rom i et hus, mens kjøkkenet alltid angis separat.

Kontakt oss

Avtal rådgivning

Et godt første steg mot et nytt hus er å snakke med en selger fra Eksjöhus. Rådgivningen er kostnadsfri og uten forpliktelser. Du kan avtale rådgivning med og uten byggeklar tomt. Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg.

Kontakt oss

Prisforespørsel Balans vinkel valm

Det er vanskelig å selge et hus til fast pris. Den totale prisen avhenger av hvor du skal bygge og hvordan tomten ser ut. Håndverkere og entreprenører har også ulike prisbilder rundt om i landet. Ved å fylle ut skjemaet kan vi raskt gi en indikasjon på hvor ønskehuset ditt havner i pris.

Balans vinkel valm

Bruksareal
168 m2
Etasjer
2
Antall rom
6 rom og kjøkken
Serie
Flex

  Har du en tomt?

  Takk for din forespørsel!

  Din prisforespørsel er sendt

  I løpet av kort tid vil du få svar på spørsmålet ditt fra nærmeste Eksjöhuskontor.

  Du har vel allerede våre inspirerende kataloger?

  Bestill katalog

  Balans vinkel valm

  Plantegning

  Camilla Jernberg

  Arkitektens tanker om Balans vinkel valm

  Camilla Jernberg

  Grunnplan (78 m²). Hallen er romslig og hele første etasje har god plass til matlaging og sosialt samvær. Stuen er nærmere 41 m² og utgjør sammen med kjøkkenet en helhet. Vinkelen i stuen kan enkelt avdeles til et ekstra sov-/arbeidsrom. Legg merke til det store vaskerommet med yttergang. Annen etasje (78 m²). Iøvre etasjen er det et stort herligallrom opplyst fra både fram-og baksiden. Her er tre store soverom, hvorav ett med en praktisk garderobe. Baderommet er veltilpasset og har plass for hjørnebadekar.

  Kundefotografier

  La deg inspirere av våre kunders Balans vinkel valm

  Tagg bildene dine med @eksjohus og #mittEksjöhus for å bli valgt ut til våre inspirasjonsstrømmer på nettstedet.

  Laster...

  Personlig preg

  Finn din hustype og stil

  Her er din snarvei til drømmehuset. Velg hustype eller stil og se hele vårt utvalg innenfor valgte kategori.

  Laster...

  Kontakt meg

  Vennligst kontakt meg her

  Fyll ut skjemaet så kommer jeg til å svare så fort jeg har anledning. Vil du heller ringe står nummeret mitt nedenfor.

  Med vennlig hilsen

   Tack för din förfrågan!

   Din fråga är skickad

   Inom kort kommer jag att ta kontakt med dig.