Flex+

Om Björkalund

BJÖRKALUND

Et harmonisk hus for skrå tomt, med storslått balkong langs hele inngangssiden. Inngangen er innbydende, med gjennomtenkte detaljer og søyler som bærer balkongen. Inngangsetasjen byr på tre store soverom, et herlig allrom og et praktisk walk-in-closet. Grovinngangen, som du kommer til via siden av huset, fører til vaskerommet. I husets andre etasje møtes man av en åpen planløsning med stort kjøkken og kjøkkenøy, og romslig spiseplass med mye lys fra to kanter. Her er det også fine detaljer, som åpen himling som gir herlig volum. Fra kjøkken/spiseplass kommer man ut i hagen fra to ulike kanter, noe som gir mulighet for både morgen- og kveldssol.

Forklaring tekniske data

Samtlige oppgitte mål er i henhold til svensk standard. Selgeren din kan fortelle deg hva som avviker i Norge.

Bruksareal

Den totale flaten innenfor ytterveggene i samtlige etasjeplan. Bruksarealet omfatter også flater for eksempelvis kjøkkenskap, klesskap og varmtvannsbereder.

Grunnflate

Den flaten huset opptar på bakken. Generelt en projeksjon av huset rett ovenfra. Balkong tas med i grunnflaten dersom undersiden er mindre enn 3 meter over bakken. Grunnflate er viktig i forhold til hvor stort du får bygge på en tomt, noe som er angitt i detaljplanen.

Bygningshøyde

Høyden fra tomtens middelnivå opp til skjæringen mellom fasadeplanet og et plan som med 45 graders helling inn mot bygningen berører bygningens tak. Fasaden ut mot gaten utgjør ofte beregningsgrunnlaget. Bygningshøyde er et vanskelig begrep, snakk gjerne med våre selgere dersom du er usikker.

Antall rom

Et rom skal kunne være beboelig, og det må være minst 7 kvadratmeter stort og ha et vindu. Bad og vaskerom teller ikke som rom i et hus, mens kjøkkenet alltid angis separat.

Kontakt oss

Avtal rådgivning

Et godt første steg mot et nytt hus er å snakke med en selger fra Eksjöhus. Rådgivningen er kostnadsfri og uten forpliktelser. Du kan avtale rådgivning med og uten byggeklar tomt. Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg.

Kontakt oss

Prisforespørsel Björkalund

Det er vanskelig å selge et hus til fast pris. Den totale prisen avhenger av hvor du skal bygge og hvordan tomten ser ut. Håndverkere og entreprenører har også ulike prisbilder rundt om i landet. Ved å fylle ut skjemaet kan vi raskt gi en indikasjon på hvor ønskehuset ditt havner i pris.

Björkalund

Bruksareal
186 m2
Etasjer
Hus for skråtomt
Antall rom
5 rom og kjøkken
Serie
Flex+

  Har du en tomt?

  Takk for din forespørsel!

  Din prisforespørsel er sendt

  I løpet av kort tid vil du få svar på spørsmålet ditt fra nærmeste Eksjöhuskontor.

  Du har vel allerede våre inspirerende kataloger?

  Bestill katalog

  Björkalund

  Plantegning

  Fra innsiden

  Se Björkalund fra innsiden

  3D-Modell

  Se Björkalund fra alle kanter

  Anund Petri

  Arkitektens tanker om Björkalund

  Anund Petri

  Et hus for skrå tomt på 186 kvadratmeter, med fem rom og kjøkken.

  Inngangsetasje med sjenerøse soverom, allrom og walk-in-closet. Planløsningen forlenges med en storslått balkong og utganger til hagen.

  Personlig preg

  Finn din hustype og stil

  Her er din snarvei til drømmehuset. Velg hustype eller stil og se hele vårt utvalg innenfor valgte kategori.

  Laster...

  Kontakt meg

  Vennligst kontakt meg her

  Fyll ut skjemaet så kommer jeg til å svare så fort jeg har anledning. Vil du heller ringe står nummeret mitt nedenfor.

  Med vennlig hilsen

   Tack för din förfrågan!

   Din fråga är skickad

   Inom kort kommer jag att ta kontakt med dig.