Flex+

Om Ekeberga

Ekeberga

Ekeberga er ett av våre mest stilfulle og velbalanserte hus med svært proporsjonale linjer. Det er moderne, men likevel klassisk. De store sprossede vinduspartiene, den vakre entréen og verandaen skaper ett innbydende og spennende inntrykk. Innvendig venter et gjennomtenkt planløsning med meget omfangsrike flater.

Forklaring tekniske data

Samtlige oppgitte mål er i henhold til svensk standard. Selgeren din kan fortelle deg hva som avviker i Norge.

Bruksareal

Den totale flaten innenfor ytterveggene i samtlige etasjeplan. Bruksarealet omfatter også flater for eksempelvis kjøkkenskap, klesskap og varmtvannsbereder.

Grunnflate

Den flaten huset opptar på bakken. Generelt en projeksjon av huset rett ovenfra. Balkong tas med i grunnflaten dersom undersiden er mindre enn 3 meter over bakken. Grunnflate er viktig i forhold til hvor stort du får bygge på en tomt, noe som er angitt i detaljplanen.

Bygningshøyde

Høyden fra tomtens middelnivå opp til skjæringen mellom fasadeplanet og et plan som med 45 graders helling inn mot bygningen berører bygningens tak. Fasaden ut mot gaten utgjør ofte beregningsgrunnlaget. Bygningshøyde er et vanskelig begrep, snakk gjerne med våre selgere dersom du er usikker.

Antall rom

Et rom skal kunne være beboelig, og det må være minst 7 kvadratmeter stort og ha et vindu. Bad og vaskerom teller ikke som rom i et hus, mens kjøkkenet alltid angis separat.

Kontakt oss

Avtal rådgivning

Et godt første steg mot et nytt hus er å snakke med en selger fra Eksjöhus. Rådgivningen er kostnadsfri og uten forpliktelser. Du kan avtale rådgivning med og uten byggeklar tomt. Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg.

Kontakt oss

Prisforespørsel Ekeberga

Det er vanskelig å selge et hus til fast pris. Den totale prisen avhenger av hvor du skal bygge og hvordan tomten ser ut. Håndverkere og entreprenører har også ulike prisbilder rundt om i landet. Ved å fylle ut skjemaet kan vi raskt gi en indikasjon på hvor ønskehuset ditt havner i pris.

Ekerberga - Zweigeschossiges Schwedenhaus

Ekeberga

Bruksareal
204 m2
Etasjer
2
Antall rom
6 rom og kjøkken
Serie
Flex+

  Har du en tomt?

  Takk for din forespørsel!

  Din prisforespørsel er sendt

  I løpet av kort tid vil du få svar på spørsmålet ditt fra nærmeste Eksjöhuskontor.

  Du har vel allerede våre inspirerende kataloger?

  Bestill katalog

  Ekeberga

  Plantegning

  Camilla Jernberg

  Arkitektens tanker om Ekeberga

  Camilla Jernberg

  Fra det elegante inngangspartiet med sitt gjennomlys åpenbarer førsteetasje seg med en storstilt stue. Kjøkkenet er romslig med plass til mange gjester. Den store vaskerommet som også fungerer som en ekstra inngang er direkte tilknyttet kjøkkenet. I forbindelse med stuen ligger et rom som kan brukes som kontor såvel som arbeidsrom, gjesterom, ekstra soverom eller kanskje som bibliotek. Her er tre store soverom, alle med egen garderobe. Ved siden av foreldresoverommet er huset bad med mulighet for badstue samt et stort allrom med åstak og utgang til balkongen over inngangens veranda. Om behovet finnes, kan kleskammeret mellom de to tilstøtende soverommene gjøres om til wc / dusj.

  Kundefotografier

  La deg inspirere av våre kunders Ekeberga

  Tagg bildene dine med @eksjohus og #mittEksjöhus for å bli valgt ut til våre inspirasjonsstrømmer på nettstedet.

  Laster...

  Personlig preg

  Finn din hustype og stil

  Her er din snarvei til drømmehuset. Velg hustype eller stil og se hele vårt utvalg innenfor valgte kategori.

  Laster...

  Kontakt meg

  Vennligst kontakt meg her

  Fyll ut skjemaet så kommer jeg til å svare så fort jeg har anledning. Vil du heller ringe står nummeret mitt nedenfor.

  Med vennlig hilsen

   Tack för din förfrågan!

   Din fråga är skickad

   Inom kort kommer jag att ta kontakt med dig.