Flex+

Om Havsvik

Havsvik

Havsvik er et hus i klassisk bungalow stil. Husets vinkler gir såvel spennende eksteriør som skjermede uteplasser. Entréen ligger behagelig skjermet under det uttrukne taket som med utsvingt takfot, såkalt «kinavipp», gir karakter og en følelse av eksklusivitet. Følelsen forsterkes ytterligere av en harmonisk fasadetegl. Selvsagt kan huset fås med ulike sorter trepaneler eller puss.

Forklaring tekniske data

Samtlige oppgitte mål er i henhold til svensk standard. Selgeren din kan fortelle deg hva som avviker i Norge.

Bruksareal

Den totale flaten innenfor ytterveggene i samtlige etasjeplan. Bruksarealet omfatter også flater for eksempelvis kjøkkenskap, klesskap og varmtvannsbereder.

Grunnflate

Den flaten huset opptar på bakken. Generelt en projeksjon av huset rett ovenfra. Balkong tas med i grunnflaten dersom undersiden er mindre enn 3 meter over bakken. Grunnflate er viktig i forhold til hvor stort du får bygge på en tomt, noe som er angitt i detaljplanen.

Bygningshøyde

Høyden fra tomtens middelnivå opp til skjæringen mellom fasadeplanet og et plan som med 45 graders helling inn mot bygningen berører bygningens tak. Fasaden ut mot gaten utgjør ofte beregningsgrunnlaget. Bygningshøyde er et vanskelig begrep, snakk gjerne med våre selgere dersom du er usikker.

Antall rom

Et rom skal kunne være beboelig, og det må være minst 7 kvadratmeter stort og ha et vindu. Bad og vaskerom teller ikke som rom i et hus, mens kjøkkenet alltid angis separat.

Kontakt oss

Avtal rådgivning

Et godt første steg mot et nytt hus er å snakke med en selger fra Eksjöhus. Rådgivningen er kostnadsfri og uten forpliktelser. Du kan avtale rådgivning med og uten byggeklar tomt. Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg.

Kontakt oss

Prisforespørsel Havsvik

Det er vanskelig å selge et hus til fast pris. Den totale prisen avhenger av hvor du skal bygge og hvordan tomten ser ut. Håndverkere og entreprenører har også ulike prisbilder rundt om i landet. Ved å fylle ut skjemaet kan vi raskt gi en indikasjon på hvor ønskehuset ditt havner i pris.

Havsvik

Bruksareal
165 m2
Etasjer
1
Antall rom
6 rom og kjøkken
Serie
Flex+

  Har du en tomt?

  Takk for din forespørsel!

  Din prisforespørsel er sendt

  I løpet av kort tid vil du få svar på spørsmålet ditt fra nærmeste Eksjöhuskontor.

  Du har vel allerede våre inspirerende kataloger?

  Bestill katalog

  Havsvik

  Plantegning

  3D-Modell

  Se Havsvik fra alle kanter

  Frida Axhed

  Arkitektens tanker om Havsvik

  Frida Axhed

  Allerede i entréen kan man skimte den store og lyse stuen med innvendig skråtak og vindu oppe i spissen på gavlen ut mot hagen. I entréen er det også en praktisk skyvedørsgarderobe, et kleskammer og bad. Kjøkkenet som har kontakt med stuen via spisestuen har rikelig med både lys og oppbevaringsmulighet. Vaskerommet med kleskammer og groventré nås direkte fra kjøkkenet. Barneværelsene har en felles stue utenfor og fra foreldresoverommet kan man komme seg rett ut til hagen. Baderommet har en vinkel, ideelt for et stort og herlig badekar. Huset har også et ekstra rom som kan benyttes som arbeidsrom eller gjesterom.

  Personlig preg

  Finn din hustype og stil

  Her er din snarvei til drømmehuset. Velg hustype eller stil og se hele vårt utvalg innenfor valgte kategori.

  Laster...

  Kontakt meg

  Vennligst kontakt meg her

  Fyll ut skjemaet så kommer jeg til å svare så fort jeg har anledning. Vil du heller ringe står nummeret mitt nedenfor.

  Med vennlig hilsen

   Tack för din förfrågan!

   Din fråga är skickad

   Inom kort kommer jag att ta kontakt med dig.