Flex+

Om Holmängen

Holmängen

Dette 1 1/2-etasjeshuset er som hentet rett ut av en storby. Den tydelige inngangen føles innbydende, og når man er kommet inn, byr huset på smart oppbevaring med både skyvedørsgarderober og walk-in-closet.
Den sentralt plasserte trappen er utstyrt med funksjonell oppbevaringsplass på undersiden og sløser dermed ikke med plassen. Det store og luftige kjøkkenet har godt med benkeplass og oppbevaring, og ligger i tilknytning til stue og store, sosiale flater. De store vinduene er godt plassert og innbyr til mye naturlig lys. I overetasjen er det godt planlagte soverom med gode oppbevaringsmuligheter og et romslig allrom i det sjarmerende karnappet. Det koselige foreldresoverommet fremheves ytterligere av en sjarmerende fransk balkong.

Forklaring tekniske data

Samtlige oppgitte mål er i henhold til svensk standard. Selgeren din kan fortelle deg hva som avviker i Norge.

Bruksareal

Den totale flaten innenfor ytterveggene i samtlige etasjeplan. Bruksarealet omfatter også flater for eksempelvis kjøkkenskap, klesskap og varmtvannsbereder.

Grunnflate

Den flaten huset opptar på bakken. Generelt en projeksjon av huset rett ovenfra. Balkong tas med i grunnflaten dersom undersiden er mindre enn 3 meter over bakken. Grunnflate er viktig i forhold til hvor stort du får bygge på en tomt, noe som er angitt i detaljplanen.

Bygningshøyde

Høyden fra tomtens middelnivå opp til skjæringen mellom fasadeplanet og et plan som med 45 graders helling inn mot bygningen berører bygningens tak. Fasaden ut mot gaten utgjør ofte beregningsgrunnlaget. Bygningshøyde er et vanskelig begrep, snakk gjerne med våre selgere dersom du er usikker.

Antall rom

Et rom skal kunne være beboelig, og det må være minst 7 kvadratmeter stort og ha et vindu. Bad og vaskerom teller ikke som rom i et hus, mens kjøkkenet alltid angis separat.

Kontakt oss

Avtal rådgivning

Et godt første steg mot et nytt hus er å snakke med en selger fra Eksjöhus. Rådgivningen er kostnadsfri og uten forpliktelser. Du kan avtale rådgivning med og uten byggeklar tomt. Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg.

Kontakt oss

Prisforespørsel Holmängen

Det er vanskelig å selge et hus til fast pris. Den totale prisen avhenger av hvor du skal bygge og hvordan tomten ser ut. Håndverkere og entreprenører har også ulike prisbilder rundt om i landet. Ved å fylle ut skjemaet kan vi raskt gi en indikasjon på hvor ønskehuset ditt havner i pris.

Holmängen

Bruksareal
177 m2
Etasjer
1,5
Antall rom
6 rom og kjøkken
Serie
Flex+

  Har du en tomt?

  Takk for din forespørsel!

  Din prisforespørsel er sendt

  I løpet av kort tid vil du få svar på spørsmålet ditt fra nærmeste Eksjöhuskontor.

  Du har vel allerede våre inspirerende kataloger?

  Bestill katalog

  Holmängen

  Plantegning

  Fra innsiden

  Se Holmängen fra innsiden

  3D-Modell

  Se Holmängen fra alle kanter

  Linda Vennberg

  Arkitektens tanker om Holmängen

  Med sine 177 kvadratmeter og seks rom og kjøkken er dette moderne huset et sikkert valg for mange.

  Planløsningen byr på åpne flater, mye naturlig lys og svært godt med oppbevaringsplass i form av klesskap, walk-in-closet og smarte løsninger. Inngangsetasjen inneholder godt med sosiale flater, og overetasjen fremstår som en mer privat del av huset med et koselig allrom, barnerom og hovedsoverom med stor oppbevaringsplass. Kort og godt et hus med store oppbevaringsmuligheter.

  Personlig preg

  Finn din hustype og stil

  Her er din snarvei til drømmehuset. Velg hustype eller stil og se hele vårt utvalg innenfor valgte kategori.

  Laster...

  Kontakt meg

  Vennligst kontakt meg her

  Fyll ut skjemaet så kommer jeg til å svare så fort jeg har anledning. Vil du heller ringe står nummeret mitt nedenfor.

  Med vennlig hilsen

   Tack för din förfrågan!

   Din fråga är skickad

   Inom kort kommer jag att ta kontakt med dig.