Flex+

Om Kaptensgården

Kaptensgården

Kaptensgården er et svært spesielt og eksklusivt hus med landlig karakter. Det høye vegglivet og de vakre kvistene, vinklene og detaljene skaper en særpreget harmoni. Husets interiør fortsetter i samme stil med stor omsorg for klassiske former, rom og lys med takhøyde på 2,6 m.

Forklaring tekniske data

Samtlige oppgitte mål er i henhold til svensk standard. Selgeren din kan fortelle deg hva som avviker i Norge.

Bruksareal

Den totale flaten innenfor ytterveggene i samtlige etasjeplan. Bruksarealet omfatter også flater for eksempelvis kjøkkenskap, klesskap og varmtvannsbereder.

Grunnflate

Den flaten huset opptar på bakken. Generelt en projeksjon av huset rett ovenfra. Balkong tas med i grunnflaten dersom undersiden er mindre enn 3 meter over bakken. Grunnflate er viktig i forhold til hvor stort du får bygge på en tomt, noe som er angitt i detaljplanen.

Bygningshøyde

Høyden fra tomtens middelnivå opp til skjæringen mellom fasadeplanet og et plan som med 45 graders helling inn mot bygningen berører bygningens tak. Fasaden ut mot gaten utgjør ofte beregningsgrunnlaget. Bygningshøyde er et vanskelig begrep, snakk gjerne med våre selgere dersom du er usikker.

Antall rom

Et rom skal kunne være beboelig, og det må være minst 7 kvadratmeter stort og ha et vindu. Bad og vaskerom teller ikke som rom i et hus, mens kjøkkenet alltid angis separat.

Kontakt oss

Avtal rådgivning

Et godt første steg mot et nytt hus er å snakke med en selger fra Eksjöhus. Rådgivningen er kostnadsfri og uten forpliktelser. Du kan avtale rådgivning med og uten byggeklar tomt. Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg.

Kontakt oss

Prisforespørsel Kaptensgården

Det er vanskelig å selge et hus til fast pris. Den totale prisen avhenger av hvor du skal bygge og hvordan tomten ser ut. Håndverkere og entreprenører har også ulike prisbilder rundt om i landet. Ved å fylle ut skjemaet kan vi raskt gi en indikasjon på hvor ønskehuset ditt havner i pris.

Kaptensgården

Bruksareal
216 m2
Etasjer
2
Antall rom
7 rom og kjøkken
Serie
Flex+

  Har du en tomt?

  Takk for din forespørsel!

  Din prisforespørsel er sendt

  I løpet av kort tid vil du få svar på spørsmålet ditt fra nærmeste Eksjöhuskontor.

  Du har vel allerede våre inspirerende kataloger?

  Bestill katalog

  Kaptensgården

  Plantegning

  3D-Modell

  Se Kaptensgården fra alle kanter

  Anund Petri

  Arkitektens tanker om Kaptensgården

  Anund Petri

  Fra entreen kommer man inn i et stort, luftig rom med kjøkken, spiseplass og stue. Romfunksjonene er avdelt men ikke skilt, og midt i rommet går en vakker trapp opp til andreetasje. Fra entreen kommer man også inn i et arbeidsrom/gjesterom, og fra groventreen til et praktisk vaskerom og WC/dusj. Fra trappen kommer man rett opp i et allrom som er lett å møblere. Herfra når man tre godt planlagte soverom med tilhørende WC og dusj. Foreldresoverommet er luksuriøst utformet med tilgang til et stort bad og en fantastisk garderobe.

  Kundefotografier

  La deg inspirere av våre kunders Kaptensgården

  Tagg bildene dine med @eksjohus og #mittEksjöhus for å bli valgt ut til våre inspirasjonsstrømmer på nettstedet.

  Laster...

  Personlig preg

  Finn din hustype og stil

  Her er din snarvei til drømmehuset. Velg hustype eller stil og se hele vårt utvalg innenfor valgte kategori.

  Laster...

  Kontakt meg

  Vennligst kontakt meg her

  Fyll ut skjemaet så kommer jeg til å svare så fort jeg har anledning. Vil du heller ringe står nummeret mitt nedenfor.

  Med vennlig hilsen

   Tack för din förfrågan!

   Din fråga är skickad

   Inom kort kommer jag att ta kontakt med dig.