Flex+

Om Karlsö

Karlsö

Det dette klassiske 1-etasjeshuset mangler i kvadratmeter, tar det igjen i klasse og sjarm. Det er det minste huset i katalogen, men takket være åpen planløsning og mulighet til å dele inn i ytterligere soverom, blir følelsen og atmosfæren betydelig større. Den klassiske stilen og størrelsen er perfekt for den lille familien eller som et fritidshus. Kjøkken og stue byr på plass og åpenhet, og lysinnslippet fra tre himmelretninger bidrar til mye naturlig lys. Alt etter personlig smak kan man velge mellom saltak og pulttak.

Forklaring tekniske data

Samtlige oppgitte mål er i henhold til svensk standard. Selgeren din kan fortelle deg hva som avviker i Norge.

Bruksareal

Den totale flaten innenfor ytterveggene i samtlige etasjeplan. Bruksarealet omfatter også flater for eksempelvis kjøkkenskap, klesskap og varmtvannsbereder.

Grunnflate

Den flaten huset opptar på bakken. Generelt en projeksjon av huset rett ovenfra. Balkong tas med i grunnflaten dersom undersiden er mindre enn 3 meter over bakken. Grunnflate er viktig i forhold til hvor stort du får bygge på en tomt, noe som er angitt i detaljplanen.

Bygningshøyde

Høyden fra tomtens middelnivå opp til skjæringen mellom fasadeplanet og et plan som med 45 graders helling inn mot bygningen berører bygningens tak. Fasaden ut mot gaten utgjør ofte beregningsgrunnlaget. Bygningshøyde er et vanskelig begrep, snakk gjerne med våre selgere dersom du er usikker.

Antall rom

Et rom skal kunne være beboelig, og det må være minst 7 kvadratmeter stort og ha et vindu. Bad og vaskerom teller ikke som rom i et hus, mens kjøkkenet alltid angis separat.

Kontakt oss

Avtal rådgivning

Et godt første steg mot et nytt hus er å snakke med en selger fra Eksjöhus. Rådgivningen er kostnadsfri og uten forpliktelser. Du kan avtale rådgivning med og uten byggeklar tomt. Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg.

Kontakt oss

Prisforespørsel Karlsö

Det er vanskelig å selge et hus til fast pris. Den totale prisen avhenger av hvor du skal bygge og hvordan tomten ser ut. Håndverkere og entreprenører har også ulike prisbilder rundt om i landet. Ved å fylle ut skjemaet kan vi raskt gi en indikasjon på hvor ønskehuset ditt havner i pris.

Karlsö

Bruksareal
122 m2
Etasjer
1
Antall rom
3 rom og kjøkken
Serie
Flex+

  Har du en tomt?

  Takk for din forespørsel!

  Din prisforespørsel er sendt

  I løpet av kort tid vil du få svar på spørsmålet ditt fra nærmeste Eksjöhuskontor.

  Du har vel allerede våre inspirerende kataloger?

  Bestill katalog

  Karlsö

  Plantegning

  Fra innsiden

  Se Karlsö fra innsiden

  3D-Modell

  Se Karlsö fra alle kanter

  Linda Vennberg

  Arkitektens tanker om Karlsö

  Dette 1-etasjeshuset på 122 kvadratmeter rommer mer enn det øyet ser.

  Med godt planlagt planløsning, sosiale flater og mye plass er det perfekt for den lille familien. Det store foreldresoverommet har et romslig walk-in-closet. Det godt planlagte vaskerommet står i direkte forbindelse med garderoben. Det er mulig å dele av til ytterligere soverom.

  Personlig preg

  Finn din hustype og stil

  Her er din snarvei til drømmehuset. Velg hustype eller stil og se hele vårt utvalg innenfor valgte kategori.

  Laster...

  Kontakt meg

  Vennligst kontakt meg her

  Fyll ut skjemaet så kommer jeg til å svare så fort jeg har anledning. Vil du heller ringe står nummeret mitt nedenfor.

  Med vennlig hilsen

   Tack för din förfrågan!

   Din fråga är skickad

   Inom kort kommer jag att ta kontakt med dig.