Flex+

Om Kaxholmen

Kaxholmen

Et moderne og utfordrende 1-etasjeshus med spennende arkitektur og innvendig romslighet. Med røtter i funkisstilen byr Kaxholmen på et spennende, lekent formspråk og selvsikkert ytre der møtet mellom tak og ulike huskropper skaper et tiltalende samspill. De store og stilsikre vinduene slipper inn mye naturlig lys. Innvendig er planløsningen smart og effektiv og lagd for å maksimere flatene som fokuserer på funksjonalitet og raus hverdagsluksus. Lys og rom bidrar til en herlig og luftig atmosfære.

Forklaring tekniske data

Samtlige oppgitte mål er i henhold til svensk standard. Selgeren din kan fortelle deg hva som avviker i Norge.

Bruksareal

Den totale flaten innenfor ytterveggene i samtlige etasjeplan. Bruksarealet omfatter også flater for eksempelvis kjøkkenskap, klesskap og varmtvannsbereder.

Grunnflate

Den flaten huset opptar på bakken. Generelt en projeksjon av huset rett ovenfra. Balkong tas med i grunnflaten dersom undersiden er mindre enn 3 meter over bakken. Grunnflate er viktig i forhold til hvor stort du får bygge på en tomt, noe som er angitt i detaljplanen.

Bygningshøyde

Høyden fra tomtens middelnivå opp til skjæringen mellom fasadeplanet og et plan som med 45 graders helling inn mot bygningen berører bygningens tak. Fasaden ut mot gaten utgjør ofte beregningsgrunnlaget. Bygningshøyde er et vanskelig begrep, snakk gjerne med våre selgere dersom du er usikker.

Antall rom

Et rom skal kunne være beboelig, og det må være minst 7 kvadratmeter stort og ha et vindu. Bad og vaskerom teller ikke som rom i et hus, mens kjøkkenet alltid angis separat.

Kontakt oss

Avtal rådgivning

Et godt første steg mot et nytt hus er å snakke med en selger fra Eksjöhus. Rådgivningen er kostnadsfri og uten forpliktelser. Du kan avtale rådgivning med og uten byggeklar tomt. Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg.

Kontakt oss

Prisforespørsel Kaxholmen

Det er vanskelig å selge et hus til fast pris. Den totale prisen avhenger av hvor du skal bygge og hvordan tomten ser ut. Håndverkere og entreprenører har også ulike prisbilder rundt om i landet. Ved å fylle ut skjemaet kan vi raskt gi en indikasjon på hvor ønskehuset ditt havner i pris.

Utmanande enplanshus i funkisstil

Kaxholmen

Bruksareal
156 m2
Etasjer
1
Antall rom
6 rom og kjøkken
Serie
Flex+

  Har du en tomt?

  Takk for din forespørsel!

  Din prisforespørsel er sendt

  I løpet av kort tid vil du få svar på spørsmålet ditt fra nærmeste Eksjöhuskontor.

  Du har vel allerede våre inspirerende kataloger?

  Bestill katalog

  Kaxholmen

  Plantegning

  Fra innsiden

  Se Kaxholmen fra innsiden

  3D-Modell

  Se Kaxholmen fra alle kanter

  Pernilla Gustafsson

  Arkitektens tanker om Kaxholmen

  Pernilla Gustafsson

  Kaxholmen er et 1-etasjeshus på 156 kvadratmeter og seks rom og kjøkken som er smart skapt for funksjon og luksus.

  En effektiv planløsning på seks rom og kjøkken bidrar til smarte løsninger som tiltaler mange. Inngangen inviterer rett inn til store, åpne flater. Vaskerommet ligger i direkte tilknytning til hovedinngangen, med egen grovinngang. To sovedeler med praktiske løsninger. Foreldredel med bad og gang. Barnedel med to soverom, allrom, kontor, walk-in-closet og bad. Det moderne og åpne kjøkkenet byr på en bardisk som fortsetter videre inn i den lyse og romslige stuen. Her er det plass til sene middager og luksuriøse frokoster. De to sovedelene ligger på hver sin side av stuen. Foreldredelen er luftig, med mye oppbevaringsplass og eget bad. Barnedelen består av soverom og et romslig allrom med plass til både lek og avkopling. I denne delen er det også et ekstra rom som for eksempel kan benyttes som kontor, et bad og en praktisk garderobe.

  Personlig preg

  Finn din hustype og stil

  Her er din snarvei til drømmehuset. Velg hustype eller stil og se hele vårt utvalg innenfor valgte kategori.

  Laster...

  Kontakt meg

  Vennligst kontakt meg her

  Fyll ut skjemaet så kommer jeg til å svare så fort jeg har anledning. Vil du heller ringe står nummeret mitt nedenfor.

  Med vennlig hilsen

   Tack för din förfrågan!

   Din fråga är skickad

   Inom kort kommer jag att ta kontakt med dig.