Flex

Om Kvadraten

Kvadraten

Tross navnet er Kvadraten alt annet en firkantet! Huset står for klokt og enkelt husvære som vokser med deg og din familie. Den kvadratiske formen skaper en luftig, trivelig og funksjonell planløsning så vel i førsteetasjen som i øvreetasjen. Interiøret byr på en godt planlagt stue, kjøkken med bardisk og tre soverom i første etasje. Skulle ikke de 110 veldisponerte kvadratmeterne i første etasje holde så er det ytterlige 67 kvadratmeter i andre etasje å ta for seg av. Enten med en gang eller når behovet melder seg.

Forklaring tekniske data

Samtlige oppgitte mål er i henhold til svensk standard. Selgeren din kan fortelle deg hva som avviker i Norge.

Bruksareal

Den totale flaten innenfor ytterveggene i samtlige etasjeplan. Bruksarealet omfatter også flater for eksempelvis kjøkkenskap, klesskap og varmtvannsbereder.

Grunnflate

Den flaten huset opptar på bakken. Generelt en projeksjon av huset rett ovenfra. Balkong tas med i grunnflaten dersom undersiden er mindre enn 3 meter over bakken. Grunnflate er viktig i forhold til hvor stort du får bygge på en tomt, noe som er angitt i detaljplanen.

Bygningshøyde

Høyden fra tomtens middelnivå opp til skjæringen mellom fasadeplanet og et plan som med 45 graders helling inn mot bygningen berører bygningens tak. Fasaden ut mot gaten utgjør ofte beregningsgrunnlaget. Bygningshøyde er et vanskelig begrep, snakk gjerne med våre selgere dersom du er usikker.

Antall rom

Et rom skal kunne være beboelig, og det må være minst 7 kvadratmeter stort og ha et vindu. Bad og vaskerom teller ikke som rom i et hus, mens kjøkkenet alltid angis separat.

Kontakt oss

Avtal rådgivning

Et godt første steg mot et nytt hus er å snakke med en selger fra Eksjöhus. Rådgivningen er kostnadsfri og uten forpliktelser. Du kan avtale rådgivning med og uten byggeklar tomt. Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg.

Kontakt oss

Prisforespørsel Kvadraten

Det er vanskelig å selge et hus til fast pris. Den totale prisen avhenger av hvor du skal bygge og hvordan tomten ser ut. Håndverkere og entreprenører har også ulike prisbilder rundt om i landet. Ved å fylle ut skjemaet kan vi raskt gi en indikasjon på hvor ønskehuset ditt havner i pris.

Kvadraten

Bruksareal
186 m2
Etasjer
1,5
Antall rom
8 rom og kjøkken
Serie
Flex

  Har du en tomt?

  Takk for din forespørsel!

  Din prisforespørsel er sendt

  I løpet av kort tid vil du få svar på spørsmålet ditt fra nærmeste Eksjöhuskontor.

  Du har vel allerede våre inspirerende kataloger?

  Bestill katalog

  Kvadraten

  Plantegning

  Agnes Rosell

  Arkitektens tanker om Kvadraten

  Agnes Rosell

  Grunnplan (110 m²). Kvadraten har en funksjonell entrémed direkte tilgang til foreldrenes soverom eller bad. I stue og kjøkken åpner huset seg opp og skaper et lyst og trivelig miljø. Kjøkkenet med sin bardisk føles moderne og tiltalende. I tilknytning til kjøkkenet er det også et vaskerom med en praktisk yttergang. Annen etasje (67 m²). Med innredet andreetasje forvandles Kvadraten fra passe stor til ekstra romslig! Med to ekstra soverom på nærmere 12 m² og en stor bod er Kvadraten et hus som lett kan tilpasses dine behov og ønsker. Selvfølgelig har vi også gjort plass til et bad.

  Personlig preg

  Finn din hustype og stil

  Her er din snarvei til drømmehuset. Velg hustype eller stil og se hele vårt utvalg innenfor valgte kategori.

  Laster...

  Kontakt meg

  Vennligst kontakt meg her

  Fyll ut skjemaet så kommer jeg til å svare så fort jeg har anledning. Vil du heller ringe står nummeret mitt nedenfor.

  Med vennlig hilsen

   Tack för din förfrågan!

   Din fråga är skickad

   Inom kort kommer jag att ta kontakt med dig.