Flex+

Om Larvik

Larvik

Et meget spennende eksteriør der møtet mellom de to pulttakene gir huset både holdning og karakter. Formspråket er moderne og har et horisontalt trekk som forsterkes av den liggende panelen med sine smale lister. Hagefasaden med sin spennende vinkel bryter stilfullt av med høye vinduspartier og bidrar til en interessant og leken helhet.

Forklaring tekniske data

Samtlige oppgitte mål er i henhold til svensk standard. Selgeren din kan fortelle deg hva som avviker i Norge.

Bruksareal

Den totale flaten innenfor ytterveggene i samtlige etasjeplan. Bruksarealet omfatter også flater for eksempelvis kjøkkenskap, klesskap og varmtvannsbereder.

Grunnflate

Den flaten huset opptar på bakken. Generelt en projeksjon av huset rett ovenfra. Balkong tas med i grunnflaten dersom undersiden er mindre enn 3 meter over bakken. Grunnflate er viktig i forhold til hvor stort du får bygge på en tomt, noe som er angitt i detaljplanen.

Bygningshøyde

Høyden fra tomtens middelnivå opp til skjæringen mellom fasadeplanet og et plan som med 45 graders helling inn mot bygningen berører bygningens tak. Fasaden ut mot gaten utgjør ofte beregningsgrunnlaget. Bygningshøyde er et vanskelig begrep, snakk gjerne med våre selgere dersom du er usikker.

Antall rom

Et rom skal kunne være beboelig, og det må være minst 7 kvadratmeter stort og ha et vindu. Bad og vaskerom teller ikke som rom i et hus, mens kjøkkenet alltid angis separat.

Kontakt oss

Avtal rådgivning

Et godt første steg mot et nytt hus er å snakke med en selger fra Eksjöhus. Rådgivningen er kostnadsfri og uten forpliktelser. Du kan avtale rådgivning med og uten byggeklar tomt. Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg.

Kontakt oss

Prisforespørsel Larvik

Det er vanskelig å selge et hus til fast pris. Den totale prisen avhenger av hvor du skal bygge og hvordan tomten ser ut. Håndverkere og entreprenører har også ulike prisbilder rundt om i landet. Ved å fylle ut skjemaet kan vi raskt gi en indikasjon på hvor ønskehuset ditt havner i pris.

Välplanerat enplanshus med pulpettak

Larvik

Bruksareal
140 m2
Etasjer
1
Antall rom
5 rom og kjøkken
Serie
Flex+

  Har du en tomt?

  Takk for din forespørsel!

  Din prisforespørsel er sendt

  I løpet av kort tid vil du få svar på spørsmålet ditt fra nærmeste Eksjöhuskontor.

  Du har vel allerede våre inspirerende kataloger?

  Bestill katalog

  Larvik

  Plantegning

  3D-Modell

  Se Larvik fra alle kanter

  Sandra Hormez

  Arkitektens tanker om Larvik

  Sandra Hormez

  Larvik er et hus med en meget veldisponert planløsning og helt uten ganger. Her finner man et praktisk kjøkken med en stor kjøkkenøy og en herlig spisestue i den glassdekkede vinkelen. Mellom kjøkken og stue er det åpen planløsning, som gir lys og romslighet. I vaskerommet som også har en egen groventré, finnes plass til mye. Foreldresoverommet har et eget baderom og dessuten en stor garderobe med skyvedører. I barnas egen avdeling er det to soverom og et allrom som praktisk avgrenses med skyvedør mot resten av huset.

  Personlig preg

  Finn din hustype og stil

  Her er din snarvei til drømmehuset. Velg hustype eller stil og se hele vårt utvalg innenfor valgte kategori.

  Laster...

  Kontakt meg

  Vennligst kontakt meg her

  Fyll ut skjemaet så kommer jeg til å svare så fort jeg har anledning. Vil du heller ringe står nummeret mitt nedenfor.

  Med vennlig hilsen

   Tack för din förfrågan!

   Din fråga är skickad

   Inom kort kommer jag att ta kontakt med dig.