Flex+

Om Lindbacken

Lindbacken

Lindbacken er et gavlstilt hus med genuin snekkerglede og gjennomtenkte detaljer. Husets eksteriør består av stående trepanel på første etasje og liggende på overetasjen. Huset er innbydende, med en gjennomtenkt og koselig inngang med balkong over. Huset egner seg til smalere tomter, takket være utformingen.

Allerede når du kommer inn i huset er det en romslig garderobe for alles yttertøy, wc og vaskerom. Deretter bys det på store sosiale flater der kjøkken og stue tar for seg i første etasje. Kjøkkenet er stort, med gode benke- og arbeidsflater for enhver anledning. I andre etasje er det fire sjenerøse soverom, et romslig bad og et lyst og åpent allrom for hele familien. Foreldresoverommet har eget walk-in-closet og utgang til balkong.

Forklaring tekniske data

Samtlige oppgitte mål er i henhold til svensk standard. Selgeren din kan fortelle deg hva som avviker i Norge.

Bruksareal

Den totale flaten innenfor ytterveggene i samtlige etasjeplan. Bruksarealet omfatter også flater for eksempelvis kjøkkenskap, klesskap og varmtvannsbereder.

Grunnflate

Den flaten huset opptar på bakken. Generelt en projeksjon av huset rett ovenfra. Balkong tas med i grunnflaten dersom undersiden er mindre enn 3 meter over bakken. Grunnflate er viktig i forhold til hvor stort du får bygge på en tomt, noe som er angitt i detaljplanen.

Bygningshøyde

Høyden fra tomtens middelnivå opp til skjæringen mellom fasadeplanet og et plan som med 45 graders helling inn mot bygningen berører bygningens tak. Fasaden ut mot gaten utgjør ofte beregningsgrunnlaget. Bygningshøyde er et vanskelig begrep, snakk gjerne med våre selgere dersom du er usikker.

Antall rom

Et rom skal kunne være beboelig, og det må være minst 7 kvadratmeter stort og ha et vindu. Bad og vaskerom teller ikke som rom i et hus, mens kjøkkenet alltid angis separat.

Kontakt oss

Avtal rådgivning

Et godt første steg mot et nytt hus er å snakke med en selger fra Eksjöhus. Rådgivningen er kostnadsfri og uten forpliktelser. Du kan avtale rådgivning med og uten byggeklar tomt. Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg.

Kontakt oss

Prisforespørsel Lindbacken

Det er vanskelig å selge et hus til fast pris. Den totale prisen avhenger av hvor du skal bygge og hvordan tomten ser ut. Håndverkere og entreprenører har også ulike prisbilder rundt om i landet. Ved å fylle ut skjemaet kan vi raskt gi en indikasjon på hvor ønskehuset ditt havner i pris.

Lindbacken

Bruksareal
178 m2
Etasjer
2
Antall rom
7 rom og kjøkken
Serie
Flex+

  Har du en tomt?

  Takk for din forespørsel!

  Din prisforespørsel er sendt

  I løpet av kort tid vil du få svar på spørsmålet ditt fra nærmeste Eksjöhuskontor.

  Du har vel allerede våre inspirerende kataloger?

  Bestill katalog

  Lindbacken

  Plantegning

  Fra innsiden

  Se Lindbacken fra innsiden

  3D-Modell

  Se Lindbacken fra alle kanter

  Linda Vennberg

  Arkitektens tanker om Lindbacken

  Dette 2-etasjeshuset på 178 kvadratmeter med sju rom og kjøkken passer til den store familien.

  Med sine fire soverom og ett arbeidsrom, som med fordel kan gjøres om til et ekstra soverom, byr det på store sosiale flater, stort kjøkken og romslig vaskerom. I andre etasje er det et stort allrom, sentralt plassert, og med mye lysinnslipp.

  Personlig preg

  Finn din hustype og stil

  Her er din snarvei til drømmehuset. Velg hustype eller stil og se hele vårt utvalg innenfor valgte kategori.

  Laster...

  Kontakt meg

  Vennligst kontakt meg her

  Fyll ut skjemaet så kommer jeg til å svare så fort jeg har anledning. Vil du heller ringe står nummeret mitt nedenfor.

  Med vennlig hilsen

   Tack för din förfrågan!

   Din fråga är skickad

   Inom kort kommer jag att ta kontakt med dig.