Flex

Om Lyckan

Lyckan

Lyckan er et praktisk disponert hus som tilbyr både barn og voksne privatliv – men her er også plass til å omgås. Med sin karnapp i forbindelsemedentréen får Lyckans fasade en fin balanse som passer med de fleste fargesettinger. Lyckan kommer i flere forskjellige versjoner og har gjennom årene blitt en av våre mest populære hus. 130 prisgunstige kvadratmeter fordelt på fire soverom, stue, kjøkken og dagligrom viser at Lykken visst kan kjøpes for penger.

Forklaring tekniske data

Samtlige oppgitte mål er i henhold til svensk standard. Selgeren din kan fortelle deg hva som avviker i Norge.

Bruksareal

Den totale flaten innenfor ytterveggene i samtlige etasjeplan. Bruksarealet omfatter også flater for eksempelvis kjøkkenskap, klesskap og varmtvannsbereder.

Grunnflate

Den flaten huset opptar på bakken. Generelt en projeksjon av huset rett ovenfra. Balkong tas med i grunnflaten dersom undersiden er mindre enn 3 meter over bakken. Grunnflate er viktig i forhold til hvor stort du får bygge på en tomt, noe som er angitt i detaljplanen.

Bygningshøyde

Høyden fra tomtens middelnivå opp til skjæringen mellom fasadeplanet og et plan som med 45 graders helling inn mot bygningen berører bygningens tak. Fasaden ut mot gaten utgjør ofte beregningsgrunnlaget. Bygningshøyde er et vanskelig begrep, snakk gjerne med våre selgere dersom du er usikker.

Antall rom

Et rom skal kunne være beboelig, og det må være minst 7 kvadratmeter stort og ha et vindu. Bad og vaskerom teller ikke som rom i et hus, mens kjøkkenet alltid angis separat.

Kontakt oss

Avtal rådgivning

Et godt første steg mot et nytt hus er å snakke med en selger fra Eksjöhus. Rådgivningen er kostnadsfri og uten forpliktelser. Du kan avtale rådgivning med og uten byggeklar tomt. Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg.

Kontakt oss

Prisforespørsel Lyckan

Det er vanskelig å selge et hus til fast pris. Den totale prisen avhenger av hvor du skal bygge og hvordan tomten ser ut. Håndverkere og entreprenører har også ulike prisbilder rundt om i landet. Ved å fylle ut skjemaet kan vi raskt gi en indikasjon på hvor ønskehuset ditt havner i pris.

Modernt enplanshus med ryggåstak

Lyckan

Bruksareal
144 m2
Etasjer
1
Antall rom
6 rom og kjøkken
Serie
Flex

  Har du en tomt?

  Takk for din forespørsel!

  Din prisforespørsel er sendt

  I løpet av kort tid vil du få svar på spørsmålet ditt fra nærmeste Eksjöhuskontor.

  Du har vel allerede våre inspirerende kataloger?

  Bestill katalog

  Lyckan

  Plantegning

  Sandra Hormez

  Arkitektens tanker om Lyckan

  Sandra Hormez

  Grunnplan (130 m²). Lykken begynner ved inngangen – med et praktisk tak over ytterdøren. Kjøkkenet er innbydende med den åpne planløsningen og med sine karnapper føles det koselig, men likevel moderne. I midten av huset binder den store, luftige stuen og det åpne kjøkkenet sammen Lyckans deler. På den ene siden;tilbaketrukkenhet for barna med romslige soverom, en praktisk garderobe og et kjærkomment samværsrom. På andre siden; foreldrenes soverom, bad med plass til badekar samt et gjest-, arbeids- eller soverom. Et hus som Lyckan har vi naturligvis utstyrt med en praktisk ytterganginn til vaskerommet.

  Personlig preg

  Finn din hustype og stil

  Her er din snarvei til drømmehuset. Velg hustype eller stil og se hele vårt utvalg innenfor valgte kategori.

  Laster...

  Kontakt meg

  Vennligst kontakt meg her

  Fyll ut skjemaet så kommer jeg til å svare så fort jeg har anledning. Vil du heller ringe står nummeret mitt nedenfor.

  Med vennlig hilsen

   Tack för din förfrågan!

   Din fråga är skickad

   Inom kort kommer jag att ta kontakt med dig.