Prio

Om Prio 129 Tradisjonell

Prio 129 Tradisjonell - Enplanshus i klassisk stil for den mindre familien

Sprosser, hvite knuter og en innbydende inngang gir Prio 129 Tradisjonell en følelse av trygghet og svensk bygningsarv. Prio 129 passer perfekt for den mindre familien. Det passer også veldig bra for deg som bor i et stort hus i dag og drømmer om færre rom å rengjøre, men fortsatt god plass til sosiale arrangementer. Hvis du velger en ryggåstak, vil stuen og kjøkkenet få en enda større følelse av romslighet!

Forklaring tekniske data

Samtlige oppgitte mål er i henhold til svensk standard. Selgeren din kan fortelle deg hva som avviker i Norge.

Bruksareal

Den totale flaten innenfor ytterveggene i samtlige etasjeplan. Bruksarealet omfatter også flater for eksempelvis kjøkkenskap, klesskap og varmtvannsbereder.

Grunnflate

Den flaten huset opptar på bakken. Generelt en projeksjon av huset rett ovenfra. Balkong tas med i grunnflaten dersom undersiden er mindre enn 3 meter over bakken. Grunnflate er viktig i forhold til hvor stort du får bygge på en tomt, noe som er angitt i detaljplanen.

Bygningshøyde

Høyden fra tomtens middelnivå opp til skjæringen mellom fasadeplanet og et plan som med 45 graders helling inn mot bygningen berører bygningens tak. Fasaden ut mot gaten utgjør ofte beregningsgrunnlaget. Bygningshøyde er et vanskelig begrep, snakk gjerne med våre selgere dersom du er usikker.

Antall rom

Et rom skal kunne være beboelig, og det må være minst 7 kvadratmeter stort og ha et vindu. Bad og vaskerom teller ikke som rom i et hus, mens kjøkkenet alltid angis separat.

Kontakt oss

Avtal rådgivning

Et godt første steg mot et nytt hus er å snakke med en selger fra Eksjöhus. Rådgivningen er kostnadsfri og uten forpliktelser. Du kan avtale rådgivning med og uten byggeklar tomt. Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg.

Kontakt oss

Prisforespørsel Prio 129 Tradisjonell

Det er vanskelig å selge et hus til fast pris. Den totale prisen avhenger av hvor du skal bygge og hvordan tomten ser ut. Håndverkere og entreprenører har også ulike prisbilder rundt om i landet. Ved å fylle ut skjemaet kan vi raskt gi en indikasjon på hvor ønskehuset ditt havner i pris.

Prio 129 Traditionell framsida grå

Prio 129 Tradisjonell

Bruksareal
129 m2
Etasjer
1
Antall rom
5 rom og kjøkken
Serie
Prio

  Har du en tomt?

  Takk for din forespørsel!

  Din prisforespørsel er sendt

  I løpet av kort tid vil du få svar på spørsmålet ditt fra nærmeste Eksjöhuskontor.

  Du har vel allerede våre inspirerende kataloger?

  Bestill katalog

  Prio 129 Tradisjonell

  Plantegning

  Frida Axhed

  Arkitektens tanker om Prio 129 Tradisjonell

  Frida Axhed

  Et innbydende hus på ett plan

  Fra inngangen ser du inn i stuen og ut mot baksiden. Den åpne plassen mellom kjøkkenet og stuen gir deg frihet til å innrede med både spisebord og sofagruppe. At de sosiale områdene er plassert ved siden av hverandre mot baksiden er ikke tilfeldig. Mange setter pris på muligheten til raskt å komme ut på terrassen fra kjøkkenet, uten å måtte gå gjennom hele huset.

  De to soverommene og allrommet danner en egen, avskilt enhet i huset som er perfekt for barnerom med felles sosialt område. Eller hvorfor ikke en egen gjestedel, kontor eller atelier? Mulighetene er mange!

  Gangen og hovedsoverommet har praktiske skyvedørsgarderober som rommer mye klær. Huset har også et stort vaskerom med groventré som gir en romslig og mer privat inngang for familien. Her er det god plass for hele familien til å henge av seg ytterklærne. Men huset slutter ikke der. Bak vaskerommet venter det romslige garderobeskapet. Det ønsker velkommen både kildesortering og golfkøller, hockeyutstyr og rideklær som både tar plass og er plasskrevende. Et undervurdert rom som gjør en viktig jobb for hele familien!

  Kundefotografier

  La deg inspirere av våre kunders Prio 129 Tradisjonell

  Tagg bildene dine med @eksjohus og #mittEksjöhus for å bli valgt ut til våre inspirasjonsstrømmer på nettstedet.

  Laster...

  Personlig preg

  Finn din hustype og stil

  Her er din snarvei til drømmehuset. Velg hustype eller stil og se hele vårt utvalg innenfor valgte kategori.

  Laster...

  Kontakt meg

  Vennligst kontakt meg her

  Fyll ut skjemaet så kommer jeg til å svare så fort jeg har anledning. Vil du heller ringe står nummeret mitt nedenfor.

  Med vennlig hilsen

   Tack för din förfrågan!

   Din fråga är skickad

   Inom kort kommer jag att ta kontakt med dig.