Prio

Om Prio 158

Prio 158

Prioserien er utviklet for deg som vil ha en bolig med høy kvalitet til en god pris. De åtte husene har samme uttrykk i form av liggende panel, like fôringer og entrétak. Prio 158 er designet for den sosiale familien som vil ha stor flate, men også for familien som vil ha mange rom for ulike formål. Ved å velge sprosser i tillegg, kan du gå fra et moderne til et mer klassisk hus takket være den symmetriske plasseringen av vinduene.

Forklaring tekniske data

Samtlige oppgitte mål er i henhold til svensk standard. Selgeren din kan fortelle deg hva som avviker i Norge.

Bruksareal

Den totale flaten innenfor ytterveggene i samtlige etasjeplan. Bruksarealet omfatter også flater for eksempelvis kjøkkenskap, klesskap og varmtvannsbereder.

Grunnflate

Den flaten huset opptar på bakken. Generelt en projeksjon av huset rett ovenfra. Balkong tas med i grunnflaten dersom undersiden er mindre enn 3 meter over bakken. Grunnflate er viktig i forhold til hvor stort du får bygge på en tomt, noe som er angitt i detaljplanen.

Bygningshøyde

Høyden fra tomtens middelnivå opp til skjæringen mellom fasadeplanet og et plan som med 45 graders helling inn mot bygningen berører bygningens tak. Fasaden ut mot gaten utgjør ofte beregningsgrunnlaget. Bygningshøyde er et vanskelig begrep, snakk gjerne med våre selgere dersom du er usikker.

Antall rom

Et rom skal kunne være beboelig, og det må være minst 7 kvadratmeter stort og ha et vindu. Bad og vaskerom teller ikke som rom i et hus, mens kjøkkenet alltid angis separat.

Kontakt oss

Avtal rådgivning

Et godt første steg mot et nytt hus er å snakke med en selger fra Eksjöhus. Rådgivningen er kostnadsfri og uten forpliktelser. Du kan avtale rådgivning med og uten byggeklar tomt. Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg.

Kontakt oss

Prisforespørsel Prio 158

Det er vanskelig å selge et hus til fast pris. Den totale prisen avhenger av hvor du skal bygge og hvordan tomten ser ut. Håndverkere og entreprenører har også ulike prisbilder rundt om i landet. Ved å fylle ut skjemaet kan vi raskt gi en indikasjon på hvor ønskehuset ditt havner i pris.

Prio 158

Bruksareal
158 m2
Etasjer
2
Antall rom
6 rom og kjøkken
Serie
Prio

  Har du en tomt?

  Takk for din forespørsel!

  Din prisforespørsel er sendt

  I løpet av kort tid vil du få svar på spørsmålet ditt fra nærmeste Eksjöhuskontor.

  Du har vel allerede våre inspirerende kataloger?

  Bestill katalog

  Prio 158

  Plantegning

  Sandra Hormez

  Arkitektens tanker om Prio 158

  Sandra Hormez

  Et hus med store sosiale flater

  Velkommen inn. Du møtes av en luftig inngang med synslinje gjennom stuen mot vinduene på baksiden. Du kan gå rundt den sentralt plasserte trappen, noe som skaper en ekstra følelse av rom og volum. Stue og spiseplass er plassert mot baksiden av huset og har store flater med vinduer mot tre himmelretninger. Fra kjøkkenet ser du hva som skjer på forsiden og har kontrollen når noen kommer på besøk.

  Overetasjen har plass til fire soverom og to store garderober. Badet er sentralt plassert med god tilgjengelighet fra de andre rommene. I overetasjen er det ingen unødvendige flater, noe som gjør den både effektiv og smart.

  Kundefotografier

  La deg inspirere av våre kunders Prio 158

  Tagg bildene dine med @eksjohus og #mittEksjöhus for å bli valgt ut til våre inspirasjonsstrømmer på nettstedet.

  Laster...

  Personlig preg

  Finn din hustype og stil

  Her er din snarvei til drømmehuset. Velg hustype eller stil og se hele vårt utvalg innenfor valgte kategori.

  Laster...

  Kontakt meg

  Vennligst kontakt meg her

  Fyll ut skjemaet så kommer jeg til å svare så fort jeg har anledning. Vil du heller ringe står nummeret mitt nedenfor.

  Med vennlig hilsen

   Tack för din förfrågan!

   Din fråga är skickad

   Inom kort kommer jag att ta kontakt med dig.