Flex+

Om Ramsjö

Ramsjö

HUS PÅ 1 PLAN 147 M2 5 ROM & KJØKKEN

Dette moderne og stilrene 1-etasjehuset, med flatt tak, har det lille ekstra. Arkitekturen fører tankene sørover mot varmere klima, samtidig som de velplasserte, store vinduene slipper inn mye naturlig lys. Takket være at huset er gavlstilt, passer det til smale tomter. Inngangen er tydelig, romslig og innbydende, og ligger beskyttet under tak. Innvendig bys det på store sosiale flater, store vinduspartier og en takhøyde på 2,6 meter som gir god romfølelse og en herlig atmosfære. Det moderne kjøkkenet er åpent og lyst med en stor kjøkkenøy. Foreldresoverommet ligger adskilt med stor skyvedørsgarderobe, og barnedelen byr på eget allrom og god oppbevaringsplass.

Forklaring tekniske data

Samtlige oppgitte mål er i henhold til svensk standard. Selgeren din kan fortelle deg hva som avviker i Norge.

Bruksareal

Den totale flaten innenfor ytterveggene i samtlige etasjeplan. Bruksarealet omfatter også flater for eksempelvis kjøkkenskap, klesskap og varmtvannsbereder.

Grunnflate

Den flaten huset opptar på bakken. Generelt en projeksjon av huset rett ovenfra. Balkong tas med i grunnflaten dersom undersiden er mindre enn 3 meter over bakken. Grunnflate er viktig i forhold til hvor stort du får bygge på en tomt, noe som er angitt i detaljplanen.

Bygningshøyde

Høyden fra tomtens middelnivå opp til skjæringen mellom fasadeplanet og et plan som med 45 graders helling inn mot bygningen berører bygningens tak. Fasaden ut mot gaten utgjør ofte beregningsgrunnlaget. Bygningshøyde er et vanskelig begrep, snakk gjerne med våre selgere dersom du er usikker.

Antall rom

Et rom skal kunne være beboelig, og det må være minst 7 kvadratmeter stort og ha et vindu. Bad og vaskerom teller ikke som rom i et hus, mens kjøkkenet alltid angis separat.

Kontakt oss

Avtal rådgivning

Et godt første steg mot et nytt hus er å snakke med en selger fra Eksjöhus. Rådgivningen er kostnadsfri og uten forpliktelser. Du kan avtale rådgivning med og uten byggeklar tomt. Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg.

Kontakt oss

Prisforespørsel Ramsjö

Det er vanskelig å selge et hus til fast pris. Den totale prisen avhenger av hvor du skal bygge og hvordan tomten ser ut. Håndverkere og entreprenører har også ulike prisbilder rundt om i landet. Ved å fylle ut skjemaet kan vi raskt gi en indikasjon på hvor ønskehuset ditt havner i pris.

Stilrent enplanshus i funkisstil med platt tak

Ramsjö

Bruksareal
147 m2
Etasjer
1
Antall rom
5 rom og kjøkken
Serie
Flex+

  Har du en tomt?

  Takk for din forespørsel!

  Din prisforespørsel er sendt

  I løpet av kort tid vil du få svar på spørsmålet ditt fra nærmeste Eksjöhuskontor.

  Du har vel allerede våre inspirerende kataloger?

  Bestill katalog

  Ramsjö

  Plantegning

  Fra innsiden

  Se Ramsjö fra innsiden

  3D-Modell

  Se Ramsjö fra alle kanter

  Frida Axhed

  Arkitektens tanker om Ramsjö

  Frida Axhed

  Med sine 147 m2 byr dette 1-etasjeshuset på spennende arkitektur og smart planløsning.

  Med en takhøyde på 2,6 meter blir følelsen og rommet storslått. Kjøkkenet er moderne med en romslig kjøkkenøy. En stor, herlig uteplass ligger beskyttet under tak og i tilknytning til de sosiale flatene. Separate sovedeler der foreldredelen ligger adskilt og barnedelen har et eget allrom og svært god oppbevaringsplass. Grovinngangen er i tilknytning til vaskerommet.

  Personlig preg

  Finn din hustype og stil

  Her er din snarvei til drømmehuset. Velg hustype eller stil og se hele vårt utvalg innenfor valgte kategori.

  Laster...

  Kontakt meg

  Vennligst kontakt meg her

  Fyll ut skjemaet så kommer jeg til å svare så fort jeg har anledning. Vil du heller ringe står nummeret mitt nedenfor.

  Med vennlig hilsen

   Tack för din förfrågan!

   Din fråga är skickad

   Inom kort kommer jag att ta kontakt med dig.