Flex+

Om Rosenfors

Rosenfors

1.5-PLAN 180 M2 6 RUM & KÖK

Dette elegante huset er på 1 1/2 plan og har røttene sine på den amerikanske østkysten. De tre kvistene, den fremtrukne garasjen, sprossene og den romslige verandaen gjør huset harmonisk og vakkert.

Forklaring tekniske data

Samtlige oppgitte mål er i henhold til svensk standard. Selgeren din kan fortelle deg hva som avviker i Norge.

Bruksareal

Den totale flaten innenfor ytterveggene i samtlige etasjeplan. Bruksarealet omfatter også flater for eksempelvis kjøkkenskap, klesskap og varmtvannsbereder.

Grunnflate

Den flaten huset opptar på bakken. Generelt en projeksjon av huset rett ovenfra. Balkong tas med i grunnflaten dersom undersiden er mindre enn 3 meter over bakken. Grunnflate er viktig i forhold til hvor stort du får bygge på en tomt, noe som er angitt i detaljplanen.

Bygningshøyde

Høyden fra tomtens middelnivå opp til skjæringen mellom fasadeplanet og et plan som med 45 graders helling inn mot bygningen berører bygningens tak. Fasaden ut mot gaten utgjør ofte beregningsgrunnlaget. Bygningshøyde er et vanskelig begrep, snakk gjerne med våre selgere dersom du er usikker.

Antall rom

Et rom skal kunne være beboelig, og det må være minst 7 kvadratmeter stort og ha et vindu. Bad og vaskerom teller ikke som rom i et hus, mens kjøkkenet alltid angis separat.

Kontakt oss

Avtal rådgivning

Et godt første steg mot et nytt hus er å snakke med en selger fra Eksjöhus. Rådgivningen er kostnadsfri og uten forpliktelser. Du kan avtale rådgivning med og uten byggeklar tomt. Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg.

Kontakt oss

Prisforespørsel Rosenfors

Det er vanskelig å selge et hus til fast pris. Den totale prisen avhenger av hvor du skal bygge og hvordan tomten ser ut. Håndverkere og entreprenører har også ulike prisbilder rundt om i landet. Ved å fylle ut skjemaet kan vi raskt gi en indikasjon på hvor ønskehuset ditt havner i pris.

Rosenfors

Bruksareal
180 m2
Etasjer
1,5
Antall rom
6 rom og kjøkken
Serie
Flex+

  Har du en tomt?

  Takk for din forespørsel!

  Din prisforespørsel er sendt

  I løpet av kort tid vil du få svar på spørsmålet ditt fra nærmeste Eksjöhuskontor.

  Du har vel allerede våre inspirerende kataloger?

  Bestill katalog

  Rosenfors

  Plantegning

  3D-Modell

  Se Rosenfors fra alle kanter

  Pernilla Gustafsson

  Arkitektens tanker om Rosenfors

  Pernilla Gustafsson

  Den midtplasserte entreen med den vakre trappen gir tilgang til alle deler av huset. Fra det lyse, luftige kjøkkenet kommer du inn i den sjenerøse stuen der det er godt med plass til både måltider og sosialt liv. Her står lys og romslige løsninger i sentrum. I tilknytning til entreen er det også et godt arbeidsrom og et funksjonelt vaskerom med grovinngang fra garasjen. Når du kommer opp trappen, møtes du av et stort, herlig allrom med lysinnslipp både fra vinduet i kvisten og fra takvinduet i andreetasje. Fra allrommet kan du nå tre godt planlagte soverom og et fantastisk bad. Foreldresoverommet har en stor skyvedørsgarderobe og tilgang til et praktisk garderoberom.

  Personlig preg

  Finn din hustype og stil

  Her er din snarvei til drømmehuset. Velg hustype eller stil og se hele vårt utvalg innenfor valgte kategori.

  Laster...

  Kontakt meg

  Vennligst kontakt meg her

  Fyll ut skjemaet så kommer jeg til å svare så fort jeg har anledning. Vil du heller ringe står nummeret mitt nedenfor.

  Med vennlig hilsen

   Tack för din förfrågan!

   Din fråga är skickad

   Inom kort kommer jag att ta kontakt med dig.