Flex+

Om Söderhill

Söderhill

Söderhill er et stort enetasjes hus i vinkel med amerikansk New England-stil og et storstilt og stilfullt entréparti. Med 2,6 meter i takhøyde og den store trivelige stuen med innvendig skråtak får man volum og en luftig atmosfære. Fra stuen kommer man ut til den store terrassen som også er overbygget med skråtak. Uteplassen på framsiden er utmerket for frokost i solen.

Forklaring tekniske data

Samtlige oppgitte mål er i henhold til svensk standard. Selgeren din kan fortelle deg hva som avviker i Norge.

Bruksareal

Den totale flaten innenfor ytterveggene i samtlige etasjeplan. Bruksarealet omfatter også flater for eksempelvis kjøkkenskap, klesskap og varmtvannsbereder.

Grunnflate

Den flaten huset opptar på bakken. Generelt en projeksjon av huset rett ovenfra. Balkong tas med i grunnflaten dersom undersiden er mindre enn 3 meter over bakken. Grunnflate er viktig i forhold til hvor stort du får bygge på en tomt, noe som er angitt i detaljplanen.

Bygningshøyde

Høyden fra tomtens middelnivå opp til skjæringen mellom fasadeplanet og et plan som med 45 graders helling inn mot bygningen berører bygningens tak. Fasaden ut mot gaten utgjør ofte beregningsgrunnlaget. Bygningshøyde er et vanskelig begrep, snakk gjerne med våre selgere dersom du er usikker.

Antall rom

Et rom skal kunne være beboelig, og det må være minst 7 kvadratmeter stort og ha et vindu. Bad og vaskerom teller ikke som rom i et hus, mens kjøkkenet alltid angis separat.

Kontakt oss

Avtal rådgivning

Et godt første steg mot et nytt hus er å snakke med en selger fra Eksjöhus. Rådgivningen er kostnadsfri og uten forpliktelser. Du kan avtale rådgivning med og uten byggeklar tomt. Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg.

Kontakt oss

Prisforespørsel Söderhill

Det er vanskelig å selge et hus til fast pris. Den totale prisen avhenger av hvor du skal bygge og hvordan tomten ser ut. Håndverkere og entreprenører har også ulike prisbilder rundt om i landet. Ved å fylle ut skjemaet kan vi raskt gi en indikasjon på hvor ønskehuset ditt havner i pris.

Stort enplanshus i New England-stil

Söderhill

Bruksareal
172 m2
Etasjer
1
Antall rom
6 rom og kjøkken
Serie
Flex+

  Har du en tomt?

  Takk for din forespørsel!

  Din prisforespørsel er sendt

  I løpet av kort tid vil du få svar på spørsmålet ditt fra nærmeste Eksjöhuskontor.

  Du har vel allerede våre inspirerende kataloger?

  Bestill katalog

  Söderhill

  Plantegning

  3D-Modell

  Se Söderhill fra alle kanter

  Frida Axhed

  Arkitektens tanker om Söderhill

  Frida Axhed

  Inne i huset møtes man av lys og romslighet. Stuen med sitt innvendige skråtak har hel glass dobbeltdør ut til terrassen under tak. Kjøkkenet er moderne i sin utforming og har utgang til både framsiden og baksiden via spisestuen til hage- uteplassen. Foreldresoverommet ligger adskilt med eget stort baderom og herlig garderobe. Arbeidsrommet ligger nære bad, også brukt som gjesterom. De to soverommene i vinkelen er store og lett møblerte og har nærhet til allrommet, som med fordel kan brukes av barna. Vaskerommet er romslig og fungerer også som groventré. Et ekstra pluss på dette huset er bra oppbevaringsmuligheter med stort lager og kleskammer.

  Personlig preg

  Finn din hustype og stil

  Her er din snarvei til drømmehuset. Velg hustype eller stil og se hele vårt utvalg innenfor valgte kategori.

  Laster...

  Kontakt meg

  Vennligst kontakt meg her

  Fyll ut skjemaet så kommer jeg til å svare så fort jeg har anledning. Vil du heller ringe står nummeret mitt nedenfor.

  Med vennlig hilsen

   Tack för din förfrågan!

   Din fråga är skickad

   Inom kort kommer jag att ta kontakt med dig.