Om Sundvik

Sundvik

Sundvik er et elegant skråningshus med spennende eksteriør og et annerledes og inspirerende indre. De store vinduspartiene og stuens åstak bidrar til å gjøre hele huset lyst og luftig. Det gir en følelse av romslighet, forsterkes av den store balkongen/altanen og åpenheten mellom stue og kjøkken

Forklaring tekniske data

Samtlige oppgitte mål er i henhold til svensk standard. Selgeren din kan fortelle deg hva som avviker i Norge.

Bruksareal

Den totale flaten innenfor ytterveggene i samtlige etasjeplan. Bruksarealet omfatter også flater for eksempelvis kjøkkenskap, klesskap og varmtvannsbereder.

Grunnflate

Den flaten huset opptar på bakken. Generelt en projeksjon av huset rett ovenfra. Balkong tas med i grunnflaten dersom undersiden er mindre enn 3 meter over bakken. Grunnflate er viktig i forhold til hvor stort du får bygge på en tomt, noe som er angitt i detaljplanen.

Bygningshøyde

Høyden fra tomtens middelnivå opp til skjæringen mellom fasadeplanet og et plan som med 45 graders helling inn mot bygningen berører bygningens tak. Fasaden ut mot gaten utgjør ofte beregningsgrunnlaget. Bygningshøyde er et vanskelig begrep, snakk gjerne med våre selgere dersom du er usikker.

Antall rom

Et rom skal kunne være beboelig, og det må være minst 7 kvadratmeter stort og ha et vindu. Bad og vaskerom teller ikke som rom i et hus, mens kjøkkenet alltid angis separat.

Kontakt oss

Avtal rådgivning

Et godt første steg mot et nytt hus er å snakke med en selger fra Eksjöhus. Rådgivningen er kostnadsfri og uten forpliktelser. Du kan avtale rådgivning med og uten byggeklar tomt. Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg.

Kontakt oss

Prisforespørsel Sundvik

Det er vanskelig å selge et hus til fast pris. Den totale prisen avhenger av hvor du skal bygge og hvordan tomten ser ut. Håndverkere og entreprenører har også ulike prisbilder rundt om i landet. Ved å fylle ut skjemaet kan vi raskt gi en indikasjon på hvor ønskehuset ditt havner i pris.

Sundvik ist ein besonders gut gelungenes Haus für die Hanglage. Das Wechselspiel von Holzpanelen und Putz wirkt interessant und lenkt den Blick auf die beiden großen Balkone.

Sundvik

Bruksareal
205 m2
Etasjer
Hus for skråtomt
Antall rom
6 rom og kjøkken

  Har du en tomt?

  Takk for din forespørsel!

  Din prisforespørsel er sendt

  I løpet av kort tid vil du få svar på spørsmålet ditt fra nærmeste Eksjöhuskontor.

  Du har vel allerede våre inspirerende kataloger?

  Bestill katalog

  Sundvik

  Plantegning

  3D-Modell

  Se Sundvik fra alle kanter

  Linda Vennberg

  Arkitektens tanker om Sundvik

  Huset entréplan opptas hovedsakelig av et stort og åpent kjøkken med vindu i hjørnet og utgang til balkong / terrasse. Stuen har åstak som gir volum og vindu oppe i ryggen som gir rikelig med lys og atmosfære.

  Her er også to romslige soverom og et bad. Det er to like store soverom med et felles allrom som kan gi de eldre barna en «egen etasje.» Du finner og et romslig vaskerom med utgang til baksiden. Den store kleskammeret som nås fra vaskerommet kan også deles av og gi mulighet for badstue. Den store lageret blir kanskje hobbyrom hos dere?

  Personlig preg

  Finn din hustype og stil

  Her er din snarvei til drømmehuset. Velg hustype eller stil og se hele vårt utvalg innenfor valgte kategori.

  Laster...

  Kontakt meg

  Vennligst kontakt meg her

  Fyll ut skjemaet så kommer jeg til å svare så fort jeg har anledning. Vil du heller ringe står nummeret mitt nedenfor.

  Med vennlig hilsen

   Tack för din förfrågan!

   Din fråga är skickad

   Inom kort kommer jag att ta kontakt med dig.