Flex

Om Trend pulpet

Trend pulpet

Trend pulpet er et veldisponert 1-etasjes hus i høy klasse med intelligent planløsning som følger dine behov gjennom årene. Eksteriøret er tydelig funkisinspirert og designspråket preges av holdning og en moderne stil.
Innvendig er Trend gjestfri med storevinduer fra gulv til tak som sprer lys i mesteparten av huset. Stuen er sentralt plassert i huset. Her er det godt med plass for trivelige stunder med familie og venner. Soverommene er naturlig adskilt og både barn og foreldre har tilgang til egne bad.

Forklaring tekniske data

Samtlige oppgitte mål er i henhold til svensk standard. Selgeren din kan fortelle deg hva som avviker i Norge.

Bruksareal

Den totale flaten innenfor ytterveggene i samtlige etasjeplan. Bruksarealet omfatter også flater for eksempelvis kjøkkenskap, klesskap og varmtvannsbereder.

Grunnflate

Den flaten huset opptar på bakken. Generelt en projeksjon av huset rett ovenfra. Balkong tas med i grunnflaten dersom undersiden er mindre enn 3 meter over bakken. Grunnflate er viktig i forhold til hvor stort du får bygge på en tomt, noe som er angitt i detaljplanen.

Bygningshøyde

Høyden fra tomtens middelnivå opp til skjæringen mellom fasadeplanet og et plan som med 45 graders helling inn mot bygningen berører bygningens tak. Fasaden ut mot gaten utgjør ofte beregningsgrunnlaget. Bygningshøyde er et vanskelig begrep, snakk gjerne med våre selgere dersom du er usikker.

Antall rom

Et rom skal kunne være beboelig, og det må være minst 7 kvadratmeter stort og ha et vindu. Bad og vaskerom teller ikke som rom i et hus, mens kjøkkenet alltid angis separat.

Kontakt oss

Avtal rådgivning

Et godt første steg mot et nytt hus er å snakke med en selger fra Eksjöhus. Rådgivningen er kostnadsfri og uten forpliktelser. Du kan avtale rådgivning med og uten byggeklar tomt. Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg.

Kontakt oss

Prisforespørsel Trend pulpet

Det er vanskelig å selge et hus til fast pris. Den totale prisen avhenger av hvor du skal bygge og hvordan tomten ser ut. Håndverkere og entreprenører har også ulike prisbilder rundt om i landet. Ved å fylle ut skjemaet kan vi raskt gi en indikasjon på hvor ønskehuset ditt havner i pris.

Genomtänkt enplanhus i funkisstil

Trend pulpet

Bruksareal
152 m2
Etasjer
1
Antall rom
6 rom og kjøkken
Serie
Flex

  Har du en tomt?

  Takk for din forespørsel!

  Din prisforespørsel er sendt

  I løpet av kort tid vil du få svar på spørsmålet ditt fra nærmeste Eksjöhuskontor.

  Du har vel allerede våre inspirerende kataloger?

  Bestill katalog

  Trend pulpet

  Plantegning

  Sandra Hormez

  Arkitektens tanker om Trend pulpet

  Sandra Hormez

  Grunnplan (150 m²).Trend holder fast på sin «funkis-stil» og har mange praktiske funksjoner som gjør livet litt lettere. Allerede ientréen møtes du av lyset som stuens store vinduer sprer gjennom huset.I tilknytning til stuen er det også et gjest- eller arbeidsrom. Kjøkkenet er romslig med store arbeidsbenker og plass til et stort spisebord og mange venner. Fra kjøkkenet kommer du videre til et godt planlagt vaskerom med en praktisk yttergang. Med Trend er det mulighet til å ha to uteplasser. Fra stuenstiger du rett ut i hagen og her ligger uteplassen under Trends pulttak. Fra kjøkkenet kan du gå rett ut i morgensolen og nyte frokosten. Også husets inngangsparti ligger under tak. Funkis, hele veien, helt enkelt.

  Kundefotografier

  La deg inspirere av våre kunders Trend pulpet

  Tagg bildene dine med @eksjohus og #mittEksjöhus for å bli valgt ut til våre inspirasjonsstrømmer på nettstedet.

  Laster...

  Personlig preg

  Finn din hustype og stil

  Her er din snarvei til drømmehuset. Velg hustype eller stil og se hele vårt utvalg innenfor valgte kategori.

  Laster...

  Kontakt meg

  Vennligst kontakt meg her

  Fyll ut skjemaet så kommer jeg til å svare så fort jeg har anledning. Vil du heller ringe står nummeret mitt nedenfor.

  Med vennlig hilsen

   Tack för din förfrågan!

   Din fråga är skickad

   Inom kort kommer jag att ta kontakt med dig.