Flex

Om Variant

Variant

Med sin dekkpanel, hjørnebord og vindussprosser får Variant classic et harmonisk og velbalansert ytre. Huset er veldisponert og planløsningen åpen og moderne. Her er sjenerøs plass for såvel samvær som privatliv. To store garderoberom, området under trappen og flere garderobeskap, gjør at du ikke savner oppbevaringsplass.
Variant fyller sin funksjon uansett om du velger å møblere øvreetasjen umiddelbart eller senere.

Forklaring tekniske data

Samtlige oppgitte mål er i henhold til svensk standard. Selgeren din kan fortelle deg hva som avviker i Norge.

Bruksareal

Den totale flaten innenfor ytterveggene i samtlige etasjeplan. Bruksarealet omfatter også flater for eksempelvis kjøkkenskap, klesskap og varmtvannsbereder.

Grunnflate

Den flaten huset opptar på bakken. Generelt en projeksjon av huset rett ovenfra. Balkong tas med i grunnflaten dersom undersiden er mindre enn 3 meter over bakken. Grunnflate er viktig i forhold til hvor stort du får bygge på en tomt, noe som er angitt i detaljplanen.

Bygningshøyde

Høyden fra tomtens middelnivå opp til skjæringen mellom fasadeplanet og et plan som med 45 graders helling inn mot bygningen berører bygningens tak. Fasaden ut mot gaten utgjør ofte beregningsgrunnlaget. Bygningshøyde er et vanskelig begrep, snakk gjerne med våre selgere dersom du er usikker.

Antall rom

Et rom skal kunne være beboelig, og det må være minst 7 kvadratmeter stort og ha et vindu. Bad og vaskerom teller ikke som rom i et hus, mens kjøkkenet alltid angis separat.

Kontakt oss

Avtal rådgivning

Et godt første steg mot et nytt hus er å snakke med en selger fra Eksjöhus. Rådgivningen er kostnadsfri og uten forpliktelser. Du kan avtale rådgivning med og uten byggeklar tomt. Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg.

Kontakt oss

Prisforespørsel Variant

Det er vanskelig å selge et hus til fast pris. Den totale prisen avhenger av hvor du skal bygge og hvordan tomten ser ut. Håndverkere og entreprenører har også ulike prisbilder rundt om i landet. Ved å fylle ut skjemaet kan vi raskt gi en indikasjon på hvor ønskehuset ditt havner i pris.

Variant

Bruksareal
180 m2
Etasjer
1,5
Antall rom
8 rom og kjøkken
Serie
Flex

  Har du en tomt?

  Takk for din forespørsel!

  Din prisforespørsel er sendt

  I løpet av kort tid vil du få svar på spørsmålet ditt fra nærmeste Eksjöhuskontor.

  Du har vel allerede våre inspirerende kataloger?

  Bestill katalog

  Variant

  Plantegning

  Anund Petri

  Arkitektens tanker om Variant

  Anund Petri

  Grunnflate (110 m²). Variants praktiske entré fører videre til et lyst og åpent kjøkken med en funksjonell kjøkkenøy i sentrum. Kjøkkenet har en naturlig tilknytning til stuen der det innvendige skråtaket skaper romslighet og volum. I tilknytning til kjøkkenet er også et hendig vaskerom med yttergang. De to soverommene i første etasje er romslige som kan være nyttig hvis du ønsker å møblere andre etasje litt senere. I det største soverommet er det også en romslig skyvedørsgarderobe. Fra både soverom og stue er det utgang til uteplassen. Annen etasje (56 m²). Med en innredet øvreetasje blir Variant perfekt for den moderne familien. Her er en stor garderobe og to romslige soverom. I allrommet er det rikelig med plass både for lek og avkobling. Badet er stort og har naturligvis plass til badekar. Hvilken Variant passer deg?

  Kundefotografier

  La deg inspirere av våre kunders Variant

  Tagg bildene dine med @eksjohus og #mittEksjöhus for å bli valgt ut til våre inspirasjonsstrømmer på nettstedet.

  Laster...

  Personlig preg

  Finn din hustype og stil

  Her er din snarvei til drømmehuset. Velg hustype eller stil og se hele vårt utvalg innenfor valgte kategori.

  Laster...

  Kontakt meg

  Vennligst kontakt meg her

  Fyll ut skjemaet så kommer jeg til å svare så fort jeg har anledning. Vil du heller ringe står nummeret mitt nedenfor.

  Med vennlig hilsen

   Tack för din förfrågan!

   Din fråga är skickad

   Inom kort kommer jag att ta kontakt med dig.