Flex

Om Vision

Vision

Vision har et moderne eksteriørtformspråk som forsterkes av baksidens vinkel med pulttak. Med sineomfangsrike vinduer og sin vekslende fasadekledningføles Vision nyskapende, men likevel velkjent.
Interiøret preges også av innovasjon og fleksibilitet og er helt utenganger. De store vinduene sørger for en lys og luftig atmosfære. Og de to soverommene i første etasje gjør at du kan velge om møbleringen av andre etasje utsettes til senere.

Forklaring tekniske data

Samtlige oppgitte mål er i henhold til svensk standard. Selgeren din kan fortelle deg hva som avviker i Norge.

Bruksareal

Den totale flaten innenfor ytterveggene i samtlige etasjeplan. Bruksarealet omfatter også flater for eksempelvis kjøkkenskap, klesskap og varmtvannsbereder.

Grunnflate

Den flaten huset opptar på bakken. Generelt en projeksjon av huset rett ovenfra. Balkong tas med i grunnflaten dersom undersiden er mindre enn 3 meter over bakken. Grunnflate er viktig i forhold til hvor stort du får bygge på en tomt, noe som er angitt i detaljplanen.

Bygningshøyde

Høyden fra tomtens middelnivå opp til skjæringen mellom fasadeplanet og et plan som med 45 graders helling inn mot bygningen berører bygningens tak. Fasaden ut mot gaten utgjør ofte beregningsgrunnlaget. Bygningshøyde er et vanskelig begrep, snakk gjerne med våre selgere dersom du er usikker.

Antall rom

Et rom skal kunne være beboelig, og det må være minst 7 kvadratmeter stort og ha et vindu. Bad og vaskerom teller ikke som rom i et hus, mens kjøkkenet alltid angis separat.

Kontakt oss

Avtal rådgivning

Et godt første steg mot et nytt hus er å snakke med en selger fra Eksjöhus. Rådgivningen er kostnadsfri og uten forpliktelser. Du kan avtale rådgivning med og uten byggeklar tomt. Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg.

Kontakt oss

Prisforespørsel Vision

Det er vanskelig å selge et hus til fast pris. Den totale prisen avhenger av hvor du skal bygge og hvordan tomten ser ut. Håndverkere og entreprenører har også ulike prisbilder rundt om i landet. Ved å fylle ut skjemaet kan vi raskt gi en indikasjon på hvor ønskehuset ditt havner i pris.

Vision

Bruksareal
164 m2
Etasjer
1,5
Antall rom
7 rom og kjøkken
Serie
Flex

  Har du en tomt?

  Takk for din forespørsel!

  Din prisforespørsel er sendt

  I løpet av kort tid vil du få svar på spørsmålet ditt fra nærmeste Eksjöhuskontor.

  Du har vel allerede våre inspirerende kataloger?

  Bestill katalog

  Vision

  Plantegning

  Anund Petri

  Arkitektens tanker om Vision

  Anund Petri

  Grunnplan (92 m²). Når du kommer hjem til din Visjon møtes du av en romslig entré med skyvedørsgarderober. Det er en naturlig sammenheng mellom husets fram- og bakside, takket være den åpne og lyse stuen. I kjøkkenets sentrum er en kjøkkenøy med god plass for sosialt samvær og en mulighetfor kulinariske mesterverk. I vaskerommet er detyttergang og et praktisk garderoberom. Annen etasje (72 m²). Med innredet andre etasje blir visjonen virkelighet. Det store allrommet har sjenerøs naturlig belysning og her er det storplass til både lek og avkobling. Barnas soverom er store og romslige. Det ene har og et takvindu. Foreldrenes soverom er også vel tilpasset og her erdet et stort garderobeskap. I øvreetasjens baderom erdet plass for badekar.

  Personlig preg

  Finn din hustype og stil

  Her er din snarvei til drømmehuset. Velg hustype eller stil og se hele vårt utvalg innenfor valgte kategori.

  Laster...

  Kontakt meg

  Vennligst kontakt meg her

  Fyll ut skjemaet så kommer jeg til å svare så fort jeg har anledning. Vil du heller ringe står nummeret mitt nedenfor.

  Med vennlig hilsen

   Tack för din förfrågan!

   Din fråga är skickad

   Inom kort kommer jag att ta kontakt med dig.