Garasje

Når du bygger hus er det også viktig å tenke på plass til bil, hobby og oppbevaring. Hos oss får du gode råd når det gjelder alt fra plassering til utforming av garasje, carport eller bod.

Sidebygning

Skal du bygge garasje, carport eller bod? Det meste går med de ulike modellene av sidebygninger som vi tilbyr. Det er ofte praktisk å kombinere plass til bilen med oppbevaring av sykler, utemøbler og annet. Ønsker man i tillegg å oppbevare tekstiler er an bod adskilt fra garasjen å foretrekke. Du foretrekker kanskje ekstra bod med fryseboks i stedet for?

Å tenke på

Det er et par ting du kan ha i bakhodet når du planlegger garasje eller carport. Hvordan skal innkjøringen være? Hvordan skal garasjen plasseres i forhold til huset?

Carport

I stedet for å bygge garasje kan du velge en åpen carport. Det holder lenge om du kun er ute etter værbeskyttelse av bilen, spesielt om den er utstyrt med motor-/ kupévarmer. Ønsker du derimot både tak og vegger til bilen bør du heller bygge garasje.

Kostnad

Når du bygge garasje planlegger vi denne sammen med deg samtidig med husprosjektet. På den måten blir det enklere å få en total oversikt over hele prosjektet inkludert totalkostnaden for både hus og garasje.

Innkjøring

Innkjøringen er en viktig del av garasjen. Den bør være tilstrekkelig stor for å ha plass til en bil som ikke må flyttes for å komme inn og ut av garasjen med en annen bil. For å slippe å slepe tunge bæreposer bør man i tillegg ikke bygge garasjen langt fra huset.

Plassering

Pass på at du ikke bygger garasjen med en plassering som hindrer dagslyset ved inngangen eller uteplassen. Best helhetsinntrykk får man om garasjens takkonstruksjon og fasade tilpasses til huset.

For at du skal få en bra løsning basert på dine behov tilbyr vi flere praktiske sidebygninger som tilvalg og gir deg gode råd når du skal bygge garasje.

 

Laster...

Kontakt meg

Vennligst kontakt meg her

Fyll ut skjemaet så kommer jeg til å svare så fort jeg har anledning. Vil du heller ringe står nummeret mitt nedenfor.

Med vennlig hilsen

    Tack för din förfrågan!

    Din fråga är skickad

    Inom kort kommer jag att ta kontakt med dig.