Stabile eiere i fjerde generasjon

LindholmsGruppen

Eksjöhus AB eies av det familieeide konsernet LindholmsGruppen AB. Konsernet omfatter også søsterselskapene Eksjö Industri AB, Eksjöhus Modulbygg, Eksjöhus Bostad og Sävsjö Trähus AB. Gjennom konsernets ulike selskaper har vi en unik kontroll over hele kjeden, fra råvare til innflyttingsklart hus.

Eksjöhus ble født i 1941, da Simon Lindholm begynte å snekre kjøkken, for deretter å begynne å produsere nøkkelferdige hus i 1944. I dag har familien Lindholm vært husprodusenter i fire generasjoner. Vi bygger videre på en stolt tradisjon og med stor kunnskap om å bygge hus for hele livet.

Hele kjeden

Fra skog til hus

LindholmsGruppens visjon er å utvikle boliger, fra skog til hus, som bidrar til et bærekraftig liv for nåværende og kommende generasjoner. Å bygge bærekraftige boliger handler ikke bare om et godt sluttprodukt. Hele kjeden, fra råvare og produksjon til den endelige boligen, så vel eneboligen som flerfamiliehuset, må fungere og være godt gjennomtenkt. Takket være at vårt konsern består av fem søsterselskaper, inkludert eget sagbruk og egen skog, ligger alle disse delene i LindholmsGruppen.

Virksomheten i Eksjö Industri AB består av saging og videreforedling av trevarer. En del går til LindholmsGruppens egen husproduksjon, men vi leverer også trevarer til eksterne produsenter, byggherrer, byggevarehandel med mer. I tillegg eksporterer vi til eksempelvis England, Danmark, Tyskland og Nord-Afrika. Les mer om Eksjö Industri her.

Eksjöhus AB produserer og selger eneboliger til privatkunder i hele Sverige og Åland samt eksporterer råbygg til Norge og Tyskland.

Eksjöhus Modulbygg AB produserer boliger med høy ferdigstillelsesgrad i fabrikk i form av moduler. Selskapet produserer boliger av høy kvalitet, med Eksjö Bostad AB som sluttkunde.

Eksjöhus Bostad AB selger modulboliger som er produsert hos Eksjöhus Modulbygg AB. Hovedsaklig til borettslag rundt om i Sverige. Les om Eksjöhus Bostad her.

Nyheter

Se våre nyheter

Nyhet

Eksjöhus i nytt samarbete med skidskytten Linn Persson

Linn Persson är en tongivande åkare i svenska skidskyttelandslaget och var med i stafettlagen som tog silver i OS 2018 och silver i VM 2019. Nu inleder hon ett långsiktigt samarbete med Eksjöhus som sträcker sig fram till 2024.

Laster...

Kontakt meg

Vennligst kontakt meg her

Fyll ut skjemaet så kommer jeg til å svare så fort jeg har anledning. Vil du heller ringe står nummeret mitt nedenfor.

Med vennlig hilsen

    Tack för din förfrågan!

    Din fråga är skickad

    Inom kort kommer jag att ta kontakt med dig.