En komplett husleverandør

En husprodusent som har kontroll på alle momenter, fra råvare til innflyttingsklart hus. Det er det vi mener med en komplett husleverandør.

80 år i bransjen

Mange syns det er magisk å se en tom tomt bli forvandlet til en bolig. Vi i Eksjöhus vet at det ikke ligger noen trylleformler bak et hus av ordentlig høy kvalitet. Det dreier seg snarere om presisjon, yrkeskunnskap og solid erfaring. Vi har vært husleverandør i 80 år og er i dag en ledende husprodusent i Sverige.

Grunnlaget til foretaket ble lagt av Simon Lindholm og hans snekkervirksomhet i 1941. I 1944 begynte han å produsere monteringsferdige hus, og dermed var Eksjöhus født. Siden da har foretaket utviklet seg som husleverandør og eies fortsatt av familien Lindholm.

Trygg husleverandør

I dag er vi ikke bare husprodusent. I konsernet har vi også sagbruks- og transportvirksomhet. Boligutvikleren Eksjöhus Bostad og modulhusprodusenten Eksjöhus Modulbygg har vært i konsernet i noen år nå. For oss er dette en kvalitetssikring. Gjennom våre egne sagbruk kan vi selv ha kontroll på det råmaterialet vi kjøper inn og kapper, høvler, grunner og bærekraftberegner. Og med egne lastebiler kan vi garantere våre kunder at deres hus kommer i tide – og at husene deres fraktes med største forsiktighet.

Som kunde kan du føle deg trygg med Eksjöhus som din husleverandør. Vår lange tradisjon som husprodusent gjør at vi vet hvordan man skal bygge hus på beste måte og at våre hus varer i generasjon etter generasjon.

Laster...

Kontakt meg

Vennligst kontakt meg her

Fyll ut skjemaet så kommer jeg til å svare så fort jeg har anledning. Vil du heller ringe står nummeret mitt nedenfor.

Med vennlig hilsen

    Tack för din förfrågan!

    Din fråga är skickad

    Inom kort kommer jag att ta kontakt med dig.