Flex+

Om Askeryd

Askeryd

Dette sjarmerende 1 1/2-etasjeshuset er inspirert av nordiske låver, uthus og driftsbygninger. Med kort gesimskasse og enkle detaljer lander stilen både i det industrielle og det landlige, noe som gjør at huset passer både ute på landet og i villastrøket.

Straks man kommer inn i entréen blir man møtt av romfølelse og åpenhet. Kjøkken, spiseplass og stue skaper et luftig og herlig samspill, og takket være den åpne himlingen skapes det en romfølelse det er vanskelig å slå. I underetasjen finner man et stort soverom med god skapplass og nærhet til baderom.

Forklaring tekniske data

Samtlige oppgitte mål er i henhold til svensk standard. Selgeren din kan fortelle deg hva som avviker i Norge.

Bruksareal

Den totale flaten innenfor ytterveggene i samtlige etasjeplan. Bruksarealet omfatter også flater for eksempelvis kjøkkenskap, klesskap og varmtvannsbereder.

Grunnflate

Den flaten huset opptar på bakken. Generelt en projeksjon av huset rett ovenfra. Balkong tas med i grunnflaten dersom undersiden er mindre enn 3 meter over bakken. Grunnflate er viktig i forhold til hvor stort du får bygge på en tomt, noe som er angitt i detaljplanen.

Bygningshøyde

Høyden fra tomtens middelnivå opp til skjæringen mellom fasadeplanet og et plan som med 45 graders helling inn mot bygningen berører bygningens tak. Fasaden ut mot gaten utgjør ofte beregningsgrunnlaget. Bygningshøyde er et vanskelig begrep, snakk gjerne med våre selgere dersom du er usikker.

Antall rom

Et rom skal kunne være beboelig, og det må være minst 7 kvadratmeter stort og ha et vindu. Bad og vaskerom teller ikke som rom i et hus, mens kjøkkenet alltid angis separat.

Kontakt oss

Avtal rådgivning

Et godt første steg mot et nytt hus er å snakke med en selger fra Eksjöhus. Rådgivningen er kostnadsfri og uten forpliktelser. Du kan avtale rådgivning med og uten byggeklar tomt. Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg.

Kontakt oss

Prisforespørsel Askeryd

Det er vanskelig å selge et hus til fast pris. Den totale prisen avhenger av hvor du skal bygge og hvordan tomten ser ut. Håndverkere og entreprenører har også ulike prisbilder rundt om i landet. Ved å fylle ut skjemaet kan vi raskt gi en indikasjon på hvor ønskehuset ditt havner i pris.

Askeryd

Bruksareal
158 m2
Etasjer
1,5
Antall rom
5 rom og kjøkken
Serie
Flex+

  Har du en tomt?

  Takk for din forespørsel!

  Din prisforespørsel er sendt

  I løpet av kort tid vil du få svar på spørsmålet ditt fra nærmeste Eksjöhuskontor.

  Du har vel allerede våre inspirerende kataloger?

  Bestill katalog

  Askeryd

  Plantegning

  Fra innsiden

  Se Askeryd fra innsiden

  3D-Modell

  Se Askeryd fra alle kanter

  Johan Nycroft

  Arkitektens tanker om Askeryd

  Johan Nycroft, Chefsarkitekt, Eksjöhus

  Dette 1 1/2-etasjeshuset tilbyr alt for både et liv på landet og i byen.

  Med sine 158 kvadratmeter byr planløsningen på smarte detaljer, utrolig romslighet og høyde, og et naturlig lysinnslipp. Soverom, stue og spiseplass er nøye utformet for å utnytte hver eneste kvadratmeter.

  Trappen står stolt midt i sentrum og fører opp til den luftige overetasjen hvor man kan se ut over stue og spisestue. Overetasjen byr på et stort og luftig allrom med rikelig lysinnslipp fra takvinduene. I denne etasjen er det også wc/dusj, to soverom med egne walk-in-closets og et nøytralt oppbevaringsrom som rommer det meste.

  Personlig preg

  Finn din hustype og stil

  Her er din snarvei til drømmehuset. Velg hustype eller stil og se hele vårt utvalg innenfor valgte kategori.

  Laster...

  Kontakt meg

  Vennligst kontakt meg her

  Fyll ut skjemaet så kommer jeg til å svare så fort jeg har anledning. Vil du heller ringe står nummeret mitt nedenfor.

  Med vennlig hilsen

   Tack för din förfrågan!

   Din fråga är skickad

   Inom kort kommer jag att ta kontakt med dig.