Flex+

Om Hagavik

Hagavik

Dette 2-etasjershuset med industrielt preg er enkelt og minimalistisk med et selvsikkert uttrykk. Eksteriøret i denne utførelsen skiller seg ut med sitt mørkere liggende trepanel og svarte vinduskarmer. Garasjen er knyttet direkte til huset, noe som gjør det ideelt til dagens bybilde der tomtene ofte er smalere.

Når du går inn gjennom entreen, blir du møtt av en herlig oversikt over hele huset. Første etasje består av store sosiale flater der kjøkken og spiseplass har en sentral plass. Midt i huset er det en romslig kjøkkenøy som er perfekt for ekstra sitteplasser og et sted å omgås. Stua er plassert langt bak i huset og har vinduer i hele tre himmelretninger. Vaskerommet er adskilt med egen grovinngang som fører ut til garasjen. I overetasjen finner vi sjenerøse og praktiske soverom samt et innbydende og herlig allrom som binder soverommene sammen.

Forklaring tekniske data

Samtlige oppgitte mål er i henhold til svensk standard. Selgeren din kan fortelle deg hva som avviker i Norge.

Bruksareal

Den totale flaten innenfor ytterveggene i samtlige etasjeplan. Bruksarealet omfatter også flater for eksempelvis kjøkkenskap, klesskap og varmtvannsbereder.

Grunnflate

Den flaten huset opptar på bakken. Generelt en projeksjon av huset rett ovenfra. Balkong tas med i grunnflaten dersom undersiden er mindre enn 3 meter over bakken. Grunnflate er viktig i forhold til hvor stort du får bygge på en tomt, noe som er angitt i detaljplanen.

Bygningshøyde

Høyden fra tomtens middelnivå opp til skjæringen mellom fasadeplanet og et plan som med 45 graders helling inn mot bygningen berører bygningens tak. Fasaden ut mot gaten utgjør ofte beregningsgrunnlaget. Bygningshøyde er et vanskelig begrep, snakk gjerne med våre selgere dersom du er usikker.

Antall rom

Et rom skal kunne være beboelig, og det må være minst 7 kvadratmeter stort og ha et vindu. Bad og vaskerom teller ikke som rom i et hus, mens kjøkkenet alltid angis separat.

Kontakt oss

Avtal rådgivning

Et godt første steg mot et nytt hus er å snakke med en selger fra Eksjöhus. Rådgivningen er kostnadsfri og uten forpliktelser. Du kan avtale rådgivning med og uten byggeklar tomt. Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg.

Kontakt oss

Prisforespørsel Hagavik

Det er vanskelig å selge et hus til fast pris. Den totale prisen avhenger av hvor du skal bygge og hvordan tomten ser ut. Håndverkere og entreprenører har også ulike prisbilder rundt om i landet. Ved å fylle ut skjemaet kan vi raskt gi en indikasjon på hvor ønskehuset ditt havner i pris.

Hagavik

Bruksareal
163 m2
Etasjer
2
Antall rom
5 rom og kjøkken
Serie
Flex+

  Har du en tomt?

  Takk for din forespørsel!

  Din prisforespørsel er sendt

  I løpet av kort tid vil du få svar på spørsmålet ditt fra nærmeste Eksjöhuskontor.

  Du har vel allerede våre inspirerende kataloger?

  Bestill katalog

  Hagavik

  Plantegning

  Fra innsiden

  Se Hagavik fra innsiden

  3D-Modell

  Se Hagavik fra alle kanter

  Johan Nycroft

  Arkitektens tanker om Hagavik

  Johan Nycroft, Chefsarkitekt, Eksjöhus

  Et 2-etasjershus i storbystil med smalere form, perfekt til dagens smalere tomter.

  Planløsningen er på 163 kvadratmeter, og huset består av fem rom og kjøkken. Første etasje er uten ganger, med kjøkken og spiseplass i sentrum. Stua er lys og åpen, med vinduer i tre himmelretninger. Vaskerommet kan nås gjennom grovinngangen i garasjen, som i sin tur er knyttet til huset. Tre soverom i overetasjen der alle har eget walk-in-closet/garderobe.

  Personlig preg

  Finn din hustype og stil

  Her er din snarvei til drømmehuset. Velg hustype eller stil og se hele vårt utvalg innenfor valgte kategori.

  Laster...

  Kontakt meg

  Vennligst kontakt meg her

  Fyll ut skjemaet så kommer jeg til å svare så fort jeg har anledning. Vil du heller ringe står nummeret mitt nedenfor.

  Med vennlig hilsen

   Tack för din förfrågan!

   Din fråga är skickad

   Inom kort kommer jag att ta kontakt med dig.