Flex+

Om Mellangården

Mellangården

Mellangården er et landskapshus med røtter til siste del av 1800-tallet. Spesielt for den tiden er den karakteristiske århundreskifte panelen, såkalt faspanel, de vakkert bearbeidede vindusrammene og speildørene. Også den sal-lignende stuen og det store koselige kjøkkenet relaterer til eldre byggetradisjoner. Huset har 2,6 meter takhøyde i første etasje. Her er alt du kan forvente deg av et ekte landskapshus.

Forklaring tekniske data

Samtlige oppgitte mål er i henhold til svensk standard. Selgeren din kan fortelle deg hva som avviker i Norge.

Bruksareal

Den totale flaten innenfor ytterveggene i samtlige etasjeplan. Bruksarealet omfatter også flater for eksempelvis kjøkkenskap, klesskap og varmtvannsbereder.

Grunnflate

Den flaten huset opptar på bakken. Generelt en projeksjon av huset rett ovenfra. Balkong tas med i grunnflaten dersom undersiden er mindre enn 3 meter over bakken. Grunnflate er viktig i forhold til hvor stort du får bygge på en tomt, noe som er angitt i detaljplanen.

Bygningshøyde

Høyden fra tomtens middelnivå opp til skjæringen mellom fasadeplanet og et plan som med 45 graders helling inn mot bygningen berører bygningens tak. Fasaden ut mot gaten utgjør ofte beregningsgrunnlaget. Bygningshøyde er et vanskelig begrep, snakk gjerne med våre selgere dersom du er usikker.

Antall rom

Et rom skal kunne være beboelig, og det må være minst 7 kvadratmeter stort og ha et vindu. Bad og vaskerom teller ikke som rom i et hus, mens kjøkkenet alltid angis separat.

Kontakt oss

Avtal rådgivning

Et godt første steg mot et nytt hus er å snakke med en selger fra Eksjöhus. Rådgivningen er kostnadsfri og uten forpliktelser. Du kan avtale rådgivning med og uten byggeklar tomt. Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg.

Kontakt oss

Prisforespørsel Mellangården

Det er vanskelig å selge et hus til fast pris. Den totale prisen avhenger av hvor du skal bygge og hvordan tomten ser ut. Håndverkere og entreprenører har også ulike prisbilder rundt om i landet. Ved å fylle ut skjemaet kan vi raskt gi en indikasjon på hvor ønskehuset ditt havner i pris.

Mellangården

Bruksareal
189 m2
Etasjer
2
Antall rom
6 rom og kjøkken
Serie
Flex+

  Har du en tomt?

  Takk for din forespørsel!

  Din prisforespørsel er sendt

  I løpet av kort tid vil du få svar på spørsmålet ditt fra nærmeste Eksjöhuskontor.

  Du har vel allerede våre inspirerende kataloger?

  Bestill katalog

  Mellangården

  Plantegning

  Johan Nycroft

  Arkitektens tanker om Mellangården

  Johan Nycroft, Chefsarkitekt, Eksjöhus

  I første etasje er det kjøkken, stue, stort vaskerom med ekstra inngang, toalett / dusj og et ekstra soverom eller kontor. Kjøkkenet har en stor og lys spisestue i en forlengelse med vinduer på tre sider. Den store stuen har også vinduer i tre retninger og plass for en peis eller hvorfor ikke en herlig kakkelovn. I Mellangårdens andre etasje finnes tre ordentlige soverom, hvorav ett med eget kleskammer med vindu. Det er det også et allrom med åstak og utgang til utbyggets balkong, samt et ekstra romslig bad. Verandaen på framsiden kan fås med balkong hvis ønskelig, og utbygget på baksiden kan utstyres med tak i stedet for balkong.

  Kundefotografier

  La deg inspirere av våre kunders Mellangården

  Tagg bildene dine med @eksjohus og #mittEksjöhus for å bli valgt ut til våre inspirasjonsstrømmer på nettstedet.

  Laster...

  Personlig preg

  Finn din hustype og stil

  Her er din snarvei til drømmehuset. Velg hustype eller stil og se hele vårt utvalg innenfor valgte kategori.

  Laster...

  Kontakt meg

  Vennligst kontakt meg her

  Fyll ut skjemaet så kommer jeg til å svare så fort jeg har anledning. Vil du heller ringe står nummeret mitt nedenfor.

  Med vennlig hilsen

   Tack för din förfrågan!

   Din fråga är skickad

   Inom kort kommer jag att ta kontakt med dig.