Prio

Om Prio 116

Prio 116

Prioserien er utviklet for deg som leter etter et hus med høy kvalitet til en god pris. Serien har åtte ulike hus som passer til mange ulike typer familier, fra den mindre familien uten barn til familien der barna har flyttet hjemmefra. Prio 116 er en videreutvikling av populære PrioEtt. Huset er det minste i Prioserien, men har alle rom og funksjoner du trenger på en liten flate.

Forklaring tekniske data

Samtlige oppgitte mål er i henhold til svensk standard. Selgeren din kan fortelle deg hva som avviker i Norge.

Bruksareal

Den totale flaten innenfor ytterveggene i samtlige etasjeplan. Bruksarealet omfatter også flater for eksempelvis kjøkkenskap, klesskap og varmtvannsbereder.

Grunnflate

Den flaten huset opptar på bakken. Generelt en projeksjon av huset rett ovenfra. Balkong tas med i grunnflaten dersom undersiden er mindre enn 3 meter over bakken. Grunnflate er viktig i forhold til hvor stort du får bygge på en tomt, noe som er angitt i detaljplanen.

Bygningshøyde

Høyden fra tomtens middelnivå opp til skjæringen mellom fasadeplanet og et plan som med 45 graders helling inn mot bygningen berører bygningens tak. Fasaden ut mot gaten utgjør ofte beregningsgrunnlaget. Bygningshøyde er et vanskelig begrep, snakk gjerne med våre selgere dersom du er usikker.

Antall rom

Et rom skal kunne være beboelig, og det må være minst 7 kvadratmeter stort og ha et vindu. Bad og vaskerom teller ikke som rom i et hus, mens kjøkkenet alltid angis separat.

Kontakt oss

Avtal rådgivning

Et godt første steg mot et nytt hus er å snakke med en selger fra Eksjöhus. Rådgivningen er kostnadsfri og uten forpliktelser. Du kan avtale rådgivning med og uten byggeklar tomt. Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg.

Kontakt oss

Prisforespørsel Prio 116

Det er vanskelig å selge et hus til fast pris. Den totale prisen avhenger av hvor du skal bygge og hvordan tomten ser ut. Håndverkere og entreprenører har også ulike prisbilder rundt om i landet. Ved å fylle ut skjemaet kan vi raskt gi en indikasjon på hvor ønskehuset ditt havner i pris.

Prio 116

Bruksareal
116 m2
Etasjer
1
Antall rom
5 rom og kjøkken
Serie
Prio

  Har du en tomt?

  Takk for din forespørsel!

  Din prisforespørsel er sendt

  I løpet av kort tid vil du få svar på spørsmålet ditt fra nærmeste Eksjöhuskontor.

  Du har vel allerede våre inspirerende kataloger?

  Bestill katalog

  Prio 116

  Plantegning

  Anund Petri

  Arkitektens tanker om Prio 116

  Anund Petri

  Det er bare å banke på og gå inn.

  Vel inne i hallen ser du hvordan huset åpner seg opp inn mot kjøkkenøya. Stua og kjøkkenet et husets hjerte og familiens samlingspunkt, men deler også inn husets barne- og foreldredel på en naturlig måte. En nyhet på kjøkkenet er at vi har samlet høyskapene og skapt større arbeidsflater. På den måten blir det lettere å lage mat, oppbevare ting og omgås på kjøkkenet.

  Foreldresoverommet har en garderobe i direkte tilknytning, noe som gjør at du enkelt kan skape struktur for både klær og sko. Garderoben er også det perfekte stedet å oppbevare hemmelige julegaver på. En nyhet er at entréens wc nå også har en dusj. I barne- eller ungdomsdelen er det et allrom som rommer en sovesofa til overnattingsgjester.

  De gulvhøye vinduene og balkongdørene slipper inne mye lys og gjør at du kan ha uteplasser i flere himmelretninger. Og takket være den avlange formen med inngangen på gavlen er det lett å plassere huset på en smal tomt.

  Kundefotografier

  La deg inspirere av våre kunders Prio 116

  Tagg bildene dine med @eksjohus og #mittEksjöhus for å bli valgt ut til våre inspirasjonsstrømmer på nettstedet.

  Laster...

  Personlig preg

  Finn din hustype og stil

  Her er din snarvei til drømmehuset. Velg hustype eller stil og se hele vårt utvalg innenfor valgte kategori.

  Laster...

  Kontakt meg

  Vennligst kontakt meg her

  Fyll ut skjemaet så kommer jeg til å svare så fort jeg har anledning. Vil du heller ringe står nummeret mitt nedenfor.

  Med vennlig hilsen

   Tack för din förfrågan!

   Din fråga är skickad

   Inom kort kommer jag att ta kontakt med dig.