Prio

Om Prio 116 Modern

Prio 116 Modern - Koselig og godt planlagt enetasjershus i elegant stil

Prio 116 Modern har en koselig og innbydende stil som fungerer i alle miljøer. Her er det rikelig med lysinnslipp, og en litt lavere takhøyde som bidrar til en elegant følelse. Prio 116 er den minste i Prioserien, men har alle rom og funksjoner du trenger på et lite område. I Prio 116 blir stuen og kjøkkenet husets naturlige hjerte og samlingspunkt. Det deler også deler av husets barne- og foreldreavdeling på en naturlig måte.

Forklaring tekniske data

Samtlige oppgitte mål er i henhold til svensk standard. Selgeren din kan fortelle deg hva som avviker i Norge.

Bruksareal

Den totale flaten innenfor ytterveggene i samtlige etasjeplan. Bruksarealet omfatter også flater for eksempelvis kjøkkenskap, klesskap og varmtvannsbereder.

Grunnflate

Den flaten huset opptar på bakken. Generelt en projeksjon av huset rett ovenfra. Balkong tas med i grunnflaten dersom undersiden er mindre enn 3 meter over bakken. Grunnflate er viktig i forhold til hvor stort du får bygge på en tomt, noe som er angitt i detaljplanen.

Bygningshøyde

Høyden fra tomtens middelnivå opp til skjæringen mellom fasadeplanet og et plan som med 45 graders helling inn mot bygningen berører bygningens tak. Fasaden ut mot gaten utgjør ofte beregningsgrunnlaget. Bygningshøyde er et vanskelig begrep, snakk gjerne med våre selgere dersom du er usikker.

Antall rom

Et rom skal kunne være beboelig, og det må være minst 7 kvadratmeter stort og ha et vindu. Bad og vaskerom teller ikke som rom i et hus, mens kjøkkenet alltid angis separat.

Kontakt oss

Avtal rådgivning

Et godt første steg mot et nytt hus er å snakke med en selger fra Eksjöhus. Rådgivningen er kostnadsfri og uten forpliktelser. Du kan avtale rådgivning med og uten byggeklar tomt. Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg.

Kontakt oss

Prisforespørsel Prio 116 Modern

Det er vanskelig å selge et hus til fast pris. Den totale prisen avhenger av hvor du skal bygge og hvordan tomten ser ut. Håndverkere og entreprenører har også ulike prisbilder rundt om i landet. Ved å fylle ut skjemaet kan vi raskt gi en indikasjon på hvor ønskehuset ditt havner i pris.

Prio 116 modern framsida vit

Prio 116 Modern

Bruksareal
116 m2
Etasjer
1
Antall rom
5 rom og kjøkken
Serie
Prio

  Har du en tomt?

  Takk for din forespørsel!

  Din prisforespørsel er sendt

  I løpet av kort tid vil du få svar på spørsmålet ditt fra nærmeste Eksjöhuskontor.

  Du har vel allerede våre inspirerende kataloger?

  Bestill katalog

  Prio 116 Modern

  Plantegning

  Fra innsiden

  Se Prio 116 Modern fra innsiden

  3D-Modell

  Se Prio 116 Modern fra alle kanter

  Anund Petri

  Arkitektens tanker om Prio 116 Modern

  Anund Petri

  Det er bare å banke på og gå inn.

  Vel inne i gangen ser du hvordan huset åpner seg mot kjøkkenøya. Stuen og kjøkkenet er husets hjerte og familiens samlingspunkt, men deler også av husets barne- og foreldredel på en naturlig måte. En nyhet på kjøkkenet er at vi har samlet høyskapene og skapt større arbeidsflater. På den måten blir det enklere å lage mat, oppbevare ting og sosialisere på kjøkkenet.

  Hovedsoverommet har et garderobeskap i direkte tilknytning, noe som gjør det enkelt å organisere både klær og sko. Garderoben er også det perfekte stedet å oppbevare hemmelige julegaver. En nyhet er at toalettet i inngangen nå også har en dusj. I barne- eller ungdomsdelen finnes det en oppholdsrom som har plass til en sovesofa for overnattingsgjester.

  De gulv-til-tak-vinduene og vindusdørene slipper inn mye lys og gir mulighet for uteplasser i flere retninger. Og takket være den langstrakte formen med inngangen på gavlen, er det enkelt å plassere huset på en smal tomt.

  Kundefotografier

  La deg inspirere av våre kunders Prio 116 Modern

  Tagg bildene dine med @eksjohus og #mittEksjöhus for å bli valgt ut til våre inspirasjonsstrømmer på nettstedet.

  Laster...

  Personlig preg

  Finn din hustype og stil

  Her er din snarvei til drømmehuset. Velg hustype eller stil og se hele vårt utvalg innenfor valgte kategori.

  Laster...

  Kontakt meg

  Vennligst kontakt meg her

  Fyll ut skjemaet så kommer jeg til å svare så fort jeg har anledning. Vil du heller ringe står nummeret mitt nedenfor.

  Med vennlig hilsen

   Tack för din förfrågan!

   Din fråga är skickad

   Inom kort kommer jag att ta kontakt med dig.