Prio

Om Prio 141

Prio 141

Det finnes mange ulike familier, behov og ønsker. Når det gjelder å bygge hus, er det mye som skal tilgodeses. Derfor har vi utviklet Prioserien med åtte hus som dekker alle behov og livssituasjoner. Dessuten holder samtlige hus en høy kvalitet til en god pris. I Prio har vi arbeidet mye med de sosiale flatene og den åpne planløsningen. Det høres vel ut som et hus for hele livet?

Forklaring tekniske data

Samtlige oppgitte mål er i henhold til svensk standard. Selgeren din kan fortelle deg hva som avviker i Norge.

Bruksareal

Den totale flaten innenfor ytterveggene i samtlige etasjeplan. Bruksarealet omfatter også flater for eksempelvis kjøkkenskap, klesskap og varmtvannsbereder.

Grunnflate

Den flaten huset opptar på bakken. Generelt en projeksjon av huset rett ovenfra. Balkong tas med i grunnflaten dersom undersiden er mindre enn 3 meter over bakken. Grunnflate er viktig i forhold til hvor stort du får bygge på en tomt, noe som er angitt i detaljplanen.

Bygningshøyde

Høyden fra tomtens middelnivå opp til skjæringen mellom fasadeplanet og et plan som med 45 graders helling inn mot bygningen berører bygningens tak. Fasaden ut mot gaten utgjør ofte beregningsgrunnlaget. Bygningshøyde er et vanskelig begrep, snakk gjerne med våre selgere dersom du er usikker.

Antall rom

Et rom skal kunne være beboelig, og det må være minst 7 kvadratmeter stort og ha et vindu. Bad og vaskerom teller ikke som rom i et hus, mens kjøkkenet alltid angis separat.

Kontakt oss

Avtal rådgivning

Et godt første steg mot et nytt hus er å snakke med en selger fra Eksjöhus. Rådgivningen er kostnadsfri og uten forpliktelser. Du kan avtale rådgivning med og uten byggeklar tomt. Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg.

Kontakt oss

Prisforespørsel Prio 141

Det er vanskelig å selge et hus til fast pris. Den totale prisen avhenger av hvor du skal bygge og hvordan tomten ser ut. Håndverkere og entreprenører har også ulike prisbilder rundt om i landet. Ved å fylle ut skjemaet kan vi raskt gi en indikasjon på hvor ønskehuset ditt havner i pris.

Prio 141

Bruksareal
141 m2
Etasjer
1
Antall rom
6 rom og kjøkken
Serie
Prio

  Har du en tomt?

  Takk for din forespørsel!

  Din prisforespørsel er sendt

  I løpet av kort tid vil du få svar på spørsmålet ditt fra nærmeste Eksjöhuskontor.

  Du har vel allerede våre inspirerende kataloger?

  Bestill katalog

  Prio 141

  Plantegning

  Frida Axhed

  Arkitektens tanker om Prio 141

  Frida Axhed

  Et vinkelhus for barnefamilien.

  Leter du etter et vinkelhus der alle flater kan brukes? Da er du velkommen inn i Prio 141. Her går planløsningen i en vinkel, der den ene delen kan bli en barnedel. På kjøkkenet ser du både baksiden og forsiden av huset. Bardisken fungerer fint både til frokost og fest. I Prio 141 har vi tenkt litt ekstra for at kommunikasjonen mellom kjøkken og stue skal fungere godt. For her tilbringer mange familier mye tid, enten det handler om å spise, omgås eller lese lekser.

  Nær inngangen er det en garderobe der familien kan henge inn sesongens yttertøy. Det er også en fordel at garderoben ligger nær soverommet. Det romslige badet passer perfekt for gjester, ettersom det er plassert nær de sosiale flatene. Ettersom Prio 141 er et vinkelhus, kan du skape en skjermet uteplass på baksiden mellom de to vinklene. Et tips er å velge et ildsted i tillegg for ultimat hygge.

  Kundefotografier

  La deg inspirere av våre kunders Prio 141

  Tagg bildene dine med @eksjohus og #mittEksjöhus for å bli valgt ut til våre inspirasjonsstrømmer på nettstedet.

  Laster...

  Personlig preg

  Finn din hustype og stil

  Her er din snarvei til drømmehuset. Velg hustype eller stil og se hele vårt utvalg innenfor valgte kategori.

  Laster...

  Kontakt meg

  Vennligst kontakt meg her

  Fyll ut skjemaet så kommer jeg til å svare så fort jeg har anledning. Vil du heller ringe står nummeret mitt nedenfor.

  Med vennlig hilsen

   Tack för din förfrågan!

   Din fråga är skickad

   Inom kort kommer jag att ta kontakt med dig.