Prio

Om Prio 141 Modern

Prio 141 Modern – Et moderne enetasjes vinkelhus

Et stilrent ytre gir Prio 141 Modern en elegant og innbydende uttrykk som fungerer i alle miljøer. Prio 141 er et vinkelhus der alle rom kan brukes. Opplev den herlige følelsen som oppstår i områdene mellom kjøkken og stue, og hvordan husets vinkel gir en skjermet og trivelig uteplass på baksiden. Med vaskerom, flere soverom og rikelig med lagringsplass er det plass til alt barnefamilien trenger.

Forklaring tekniske data

Samtlige oppgitte mål er i henhold til svensk standard. Selgeren din kan fortelle deg hva som avviker i Norge.

Bruksareal

Den totale flaten innenfor ytterveggene i samtlige etasjeplan. Bruksarealet omfatter også flater for eksempelvis kjøkkenskap, klesskap og varmtvannsbereder.

Grunnflate

Den flaten huset opptar på bakken. Generelt en projeksjon av huset rett ovenfra. Balkong tas med i grunnflaten dersom undersiden er mindre enn 3 meter over bakken. Grunnflate er viktig i forhold til hvor stort du får bygge på en tomt, noe som er angitt i detaljplanen.

Bygningshøyde

Høyden fra tomtens middelnivå opp til skjæringen mellom fasadeplanet og et plan som med 45 graders helling inn mot bygningen berører bygningens tak. Fasaden ut mot gaten utgjør ofte beregningsgrunnlaget. Bygningshøyde er et vanskelig begrep, snakk gjerne med våre selgere dersom du er usikker.

Antall rom

Et rom skal kunne være beboelig, og det må være minst 7 kvadratmeter stort og ha et vindu. Bad og vaskerom teller ikke som rom i et hus, mens kjøkkenet alltid angis separat.

Kontakt oss

Avtal rådgivning

Et godt første steg mot et nytt hus er å snakke med en selger fra Eksjöhus. Rådgivningen er kostnadsfri og uten forpliktelser. Du kan avtale rådgivning med og uten byggeklar tomt. Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg.

Kontakt oss

Prisforespørsel Prio 141 Modern

Det er vanskelig å selge et hus til fast pris. Den totale prisen avhenger av hvor du skal bygge og hvordan tomten ser ut. Håndverkere og entreprenører har også ulike prisbilder rundt om i landet. Ved å fylle ut skjemaet kan vi raskt gi en indikasjon på hvor ønskehuset ditt havner i pris.

Prio 141 modern baksida vit

Prio 141 Modern

Bruksareal
141 m2
Etasjer
1
Antall rom
6 rom og kjøkken
Serie
Prio

  Har du en tomt?

  Takk for din forespørsel!

  Din prisforespørsel er sendt

  I løpet av kort tid vil du få svar på spørsmålet ditt fra nærmeste Eksjöhuskontor.

  Du har vel allerede våre inspirerende kataloger?

  Bestill katalog

  Prio 141 Modern

  Plantegning

  Fra innsiden

  Se Prio 141 Modern fra innsiden

  3D-Modell

  Se Prio 141 Modern fra alle kanter

  Frida Axhed

  Arkitektens tanker om Prio 141 Modern

  Frida Axhed

  Et vinkelhus for barnefamilien

  Leter du etter et vinkelhus der alle rom kan brukes? Da er du velkommen inn i Prio 141. Her går planløsningen i en vinkel der den ene delen kan bli en barneavdeling. På kjøkkenet ser du både baksiden og forsiden av huset. Bardisken fungerer fint både til frokost og fest. I Prio 141 har vi tenkt litt ekstra slik at kommunikasjonen mellom kjøkkenet og stuen skal fungere godt. Her tilbringer mange familier mye tid, enten det er for å spise, være sammen eller gjøre lekser.

  Nær inngangen er det et garderoberom der hele familien kan henge opp sesongens yttertøy. Det er også en fordel at garderoben ligger nær soverommet. Det romslige badet passer perfekt for gjester, da det er plassert nær de sosiale områdene. Siden Prio 141 er et vinkelhus, kan du skape en skjermet uteplass på baksiden mellom de to vinklene. Et tips er å velge en peis for ekstra kos.

  Kundefotografier

  La deg inspirere av våre kunders Prio 141 Modern

  Tagg bildene dine med @eksjohus og #mittEksjöhus for å bli valgt ut til våre inspirasjonsstrømmer på nettstedet.

  Laster...

  Personlig preg

  Finn din hustype og stil

  Her er din snarvei til drømmehuset. Velg hustype eller stil og se hele vårt utvalg innenfor valgte kategori.

  Laster...

  Kontakt meg

  Vennligst kontakt meg her

  Fyll ut skjemaet så kommer jeg til å svare så fort jeg har anledning. Vil du heller ringe står nummeret mitt nedenfor.

  Med vennlig hilsen

   Tack för din förfrågan!

   Din fråga är skickad

   Inom kort kommer jag att ta kontakt med dig.