Om Prio 164

Prio 164

Design som passer til din familie og deres behov!

Prioserien er designet for å passe til ulike familiekonstellasjoner og behov. Samtlige åtte hus i serien holder en høy kvalitet til en god pris. Ved første øyekast ser Prio 164 koselig ut i sin kvadratiske form. Og takket være formen kan du snu og vende på huset og lage uteplass på baksiden og på husets høyre side. Dessuten er Prio 164 lett å plassere og passer på de aller fleste tomter.

Forklaring tekniske data

Samtlige oppgitte mål er i henhold til svensk standard. Selgeren din kan fortelle deg hva som avviker i Norge.

Bruksareal

Den totale flaten innenfor ytterveggene i samtlige etasjeplan. Bruksarealet omfatter også flater for eksempelvis kjøkkenskap, klesskap og varmtvannsbereder.

Grunnflate

Den flaten huset opptar på bakken. Generelt en projeksjon av huset rett ovenfra. Balkong tas med i grunnflaten dersom undersiden er mindre enn 3 meter over bakken. Grunnflate er viktig i forhold til hvor stort du får bygge på en tomt, noe som er angitt i detaljplanen.

Bygningshøyde

Høyden fra tomtens middelnivå opp til skjæringen mellom fasadeplanet og et plan som med 45 graders helling inn mot bygningen berører bygningens tak. Fasaden ut mot gaten utgjør ofte beregningsgrunnlaget. Bygningshøyde er et vanskelig begrep, snakk gjerne med våre selgere dersom du er usikker.

Antall rom

Et rom skal kunne være beboelig, og det må være minst 7 kvadratmeter stort og ha et vindu. Bad og vaskerom teller ikke som rom i et hus, mens kjøkkenet alltid angis separat.

Kontakt oss

Avtal rådgivning

Et godt første steg mot et nytt hus er å snakke med en selger fra Eksjöhus. Rådgivningen er kostnadsfri og uten forpliktelser. Du kan avtale rådgivning med og uten byggeklar tomt. Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg.

Kontakt oss

Prisforespørsel Prio 164

Det er vanskelig å selge et hus til fast pris. Den totale prisen avhenger av hvor du skal bygge og hvordan tomten ser ut. Håndverkere og entreprenører har også ulike prisbilder rundt om i landet. Ved å fylle ut skjemaet kan vi raskt gi en indikasjon på hvor ønskehuset ditt havner i pris.

Prio 164

Bruksareal
164 m2
Etasjer
1,5
Antall rom
6 rom og kjøkken

  Har du en tomt?

  Takk for din forespørsel!

  Din prisforespørsel er sendt

  I løpet av kort tid vil du få svar på spørsmålet ditt fra nærmeste Eksjöhuskontor.

  Du har vel allerede våre inspirerende kataloger?

  Bestill katalog

  Prio 164

  Plantegning

  Anund Petri

  Arkitektens tanker om Prio 164

  Anund Petri

  Et hus med harmoni i flatene

  Når du går gjennom døren til Prio 164 føler du hvordan huset åpner seg opp. Første etasje har ingen korridorer, noe som gjør at du kan bo og leve på hver eneste kvadratmeter. Kjøkkenet ligger litt til side for stua, men har likevel en følelse av samhørighet. I første etasje er det også et stort soverom med egen garderobe og et bad. Takket være planløsningen i første etasje kan du dele av stua for å lage et soverom til. Dette er et godt alternativ dersom du vil flytte raskt inn i huset og vente med å innrede andre etasje.

  Trappens sentrale plassering er et kjennetegn for Eksjöhus. Når du har kommet opp i andre etasje, blir du møtt av et allrom med takvindu. Perfekt for oss nordmenn som vil ha så mye sollys som mulig. I andre etasje er det tre store soverom, der det ene ligger nær garderobe og wc. Kanskje dette blir foreldrenes soverom?

  Personlig preg

  Finn din hustype og stil

  Her er din snarvei til drømmehuset. Velg hustype eller stil og se hele vårt utvalg innenfor valgte kategori.

  Laster...

  Kontakt meg

  Vennligst kontakt meg her

  Fyll ut skjemaet så kommer jeg til å svare så fort jeg har anledning. Vil du heller ringe står nummeret mitt nedenfor.

  Med vennlig hilsen

   Tack för din förfrågan!

   Din fråga är skickad

   Inom kort kommer jag att ta kontakt med dig.