Prio

Om Prio 164 Tradisjonell

Prio 164 - Klassiskt 1,5-våningshus med smart planløsning og fire store soverom.

Med sprosser, hvite knuter og en vakker inngang som pryder forsiden, gjaller Prio 164 Tradisjonell av trygghet og svensk bygningsarv. Når du trår inn gjennom døren til Prio 164, aner du hvordan huset åpner seg opp. Inngangsetasjen mangler korridorer, noe som gjør at du kan bo og leve på hver eneste kvadratmeter. Takket være planløsningen i underetasjen kan du dele av stuen for å skape et ekstra soverom hvis behovet skulle oppstå.

Forklaring tekniske data

Samtlige oppgitte mål er i henhold til svensk standard. Selgeren din kan fortelle deg hva som avviker i Norge.

Bruksareal

Den totale flaten innenfor ytterveggene i samtlige etasjeplan. Bruksarealet omfatter også flater for eksempelvis kjøkkenskap, klesskap og varmtvannsbereder.

Grunnflate

Den flaten huset opptar på bakken. Generelt en projeksjon av huset rett ovenfra. Balkong tas med i grunnflaten dersom undersiden er mindre enn 3 meter over bakken. Grunnflate er viktig i forhold til hvor stort du får bygge på en tomt, noe som er angitt i detaljplanen.

Bygningshøyde

Høyden fra tomtens middelnivå opp til skjæringen mellom fasadeplanet og et plan som med 45 graders helling inn mot bygningen berører bygningens tak. Fasaden ut mot gaten utgjør ofte beregningsgrunnlaget. Bygningshøyde er et vanskelig begrep, snakk gjerne med våre selgere dersom du er usikker.

Antall rom

Et rom skal kunne være beboelig, og det må være minst 7 kvadratmeter stort og ha et vindu. Bad og vaskerom teller ikke som rom i et hus, mens kjøkkenet alltid angis separat.

Kontakt oss

Avtal rådgivning

Et godt første steg mot et nytt hus er å snakke med en selger fra Eksjöhus. Rådgivningen er kostnadsfri og uten forpliktelser. Du kan avtale rådgivning med og uten byggeklar tomt. Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg.

Kontakt oss

Prisforespørsel Prio 164 Tradisjonell

Det er vanskelig å selge et hus til fast pris. Den totale prisen avhenger av hvor du skal bygge og hvordan tomten ser ut. Håndverkere og entreprenører har også ulike prisbilder rundt om i landet. Ved å fylle ut skjemaet kan vi raskt gi en indikasjon på hvor ønskehuset ditt havner i pris.

Prio 164 traditionell framsida grå

Prio 164 Tradisjonell

Bruksareal
164 m2
Etasjer
1,5
Antall rom
6 rom og kjøkken
Serie
Prio

  Har du en tomt?

  Takk for din forespørsel!

  Din prisforespørsel er sendt

  I løpet av kort tid vil du få svar på spørsmålet ditt fra nærmeste Eksjöhuskontor.

  Du har vel allerede våre inspirerende kataloger?

  Bestill katalog

  Prio 164 Tradisjonell

  Plantegning

  Anund Petri

  Arkitektens tanker om Prio 164 Tradisjonell

  Anund Petri

  Et hus med harmoni i arealene

  Når du går inn døren til Prio 164, får du en følelse av hvordan huset åpner seg opp. Inngangsetasjen mangler korridorer, slik at du kan bo og leve på hver eneste kvadratmeter. Kjøkkenet ligger litt ved siden av stuen, men har likevel en følelse av samhørighet. På inngangsnivået finner du også et stort soverom med eget dressingrom og et bad. Takket være planløsningen i underetasjen kan du dele av stuen for å skape et ekstra soverom. Dette er et godt alternativ hvis du ønsker å flytte inn i huset raskt og vente med å innrede øveretasjen.

  Trappens sentrale plassering er en signatur for Eksjöhus. Når du kommer opp til øveretasjen, blir du møtt av en loftstue med takvinduer. Perfekt for oss svensker som trenger så mye sollys som mulig. På øveretasjen finner du tre store soverom, hvorav ett ligger i nærheten av et walk-in closet og et toalett. Kanskje blir dette hovedsoverommet?

  Personlig preg

  Finn din hustype og stil

  Her er din snarvei til drømmehuset. Velg hustype eller stil og se hele vårt utvalg innenfor valgte kategori.

  Laster...

  Kontakt meg

  Vennligst kontakt meg her

  Fyll ut skjemaet så kommer jeg til å svare så fort jeg har anledning. Vil du heller ringe står nummeret mitt nedenfor.

  Med vennlig hilsen

   Tack för din förfrågan!

   Din fråga är skickad

   Inom kort kommer jag att ta kontakt med dig.