Flex+

Om Soludden

Soludden

Huset har et selvsikkert formspråk med tydelige impulser fra funkisstilen. De tre huskroppene skaper et rytmisk uttrykk og spennende vinkler både vannrett og loddrett. Den bakre huskroppen har en fantastisk takterrasse som kan nås innenfra og utenfra via den integrerte trappen. Etasjehøyden på 2,6 meter gir ekstra god romfølelse.

Forklaring tekniske data

Samtlige oppgitte mål er i henhold til svensk standard. Selgeren din kan fortelle deg hva som avviker i Norge.

Bruksareal

Den totale flaten innenfor ytterveggene i samtlige etasjeplan. Bruksarealet omfatter også flater for eksempelvis kjøkkenskap, klesskap og varmtvannsbereder.

Grunnflate

Den flaten huset opptar på bakken. Generelt en projeksjon av huset rett ovenfra. Balkong tas med i grunnflaten dersom undersiden er mindre enn 3 meter over bakken. Grunnflate er viktig i forhold til hvor stort du får bygge på en tomt, noe som er angitt i detaljplanen.

Bygningshøyde

Høyden fra tomtens middelnivå opp til skjæringen mellom fasadeplanet og et plan som med 45 graders helling inn mot bygningen berører bygningens tak. Fasaden ut mot gaten utgjør ofte beregningsgrunnlaget. Bygningshøyde er et vanskelig begrep, snakk gjerne med våre selgere dersom du er usikker.

Antall rom

Et rom skal kunne være beboelig, og det må være minst 7 kvadratmeter stort og ha et vindu. Bad og vaskerom teller ikke som rom i et hus, mens kjøkkenet alltid angis separat.

Kontakt oss

Avtal rådgivning

Et godt første steg mot et nytt hus er å snakke med en selger fra Eksjöhus. Rådgivningen er kostnadsfri og uten forpliktelser. Du kan avtale rådgivning med og uten byggeklar tomt. Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg.

Kontakt oss

Prisforespørsel Soludden

Det er vanskelig å selge et hus til fast pris. Den totale prisen avhenger av hvor du skal bygge og hvordan tomten ser ut. Håndverkere og entreprenører har også ulike prisbilder rundt om i landet. Ved å fylle ut skjemaet kan vi raskt gi en indikasjon på hvor ønskehuset ditt havner i pris.

Soludden

Bruksareal
188 m2
Etasjer
2
Antall rom
6 rom og kjøkken
Serie
Flex+

  Har du en tomt?

  Takk for din forespørsel!

  Din prisforespørsel er sendt

  I løpet av kort tid vil du få svar på spørsmålet ditt fra nærmeste Eksjöhuskontor.

  Du har vel allerede våre inspirerende kataloger?

  Bestill katalog

  Soludden

  Plantegning

  3D-Modell

  Se Soludden fra alle kanter

  Johan Nycroft

  Arkitektens tanker om Soludden

  Johan Nycroft, Chefsarkitekt, Eksjöhus

  Entreen er plassert midt i huset og grenser både til kjøkkenet, stuen, spiseplassen og vaskerommet. Trappen rager markant ut i entreen og viser vei til takterrassen. Kjøkkenet er preget av interessant lysføring, sjenerøse arbeidsflater og praktiske løsninger. Fra den romslige stuen når man et stort foreldresoverom med tilhørende WC/dusj og en gedigen garderobe. I andreetasje kommer du rett ut på den herlige takterrassen og et stor allrom der takkonstruksjonen gir en utrolig romfølelse. Fra allrommet når man også et praktisk arbeidsrom, et stort bad, en felles garderobe og en soveavdeling med to lettmøblerte rom.

  Personlig preg

  Finn din hustype og stil

  Her er din snarvei til drømmehuset. Velg hustype eller stil og se hele vårt utvalg innenfor valgte kategori.

  Laster...

  Kontakt meg

  Vennligst kontakt meg her

  Fyll ut skjemaet så kommer jeg til å svare så fort jeg har anledning. Vil du heller ringe står nummeret mitt nedenfor.

  Med vennlig hilsen

   Tack för din förfrågan!

   Din fråga är skickad

   Inom kort kommer jag att ta kontakt med dig.