Prio

Om Prio 165

Prio 165

Enkelt å bo med høy kvalitet

Prioserien er utviklet for deg som vil ha en bolig med høy kvalitet. Samtlige åtte hus har gjennomtenkte og fornuftige planløsninger. Prio 165 er en videreutvikling av den populære husmodellen PrioFyra. Huset har alle rom en stor familie kan tenkes å trenge, både i dag og i morgen.

Forklaring tekniske data

Samtlige oppgitte mål er i henhold til svensk standard. Selgeren din kan fortelle deg hva som avviker i Norge.

Bruksareal

Den totale flaten innenfor ytterveggene i samtlige etasjeplan. Bruksarealet omfatter også flater for eksempelvis kjøkkenskap, klesskap og varmtvannsbereder.

Grunnflate

Den flaten huset opptar på bakken. Generelt en projeksjon av huset rett ovenfra. Balkong tas med i grunnflaten dersom undersiden er mindre enn 3 meter over bakken. Grunnflate er viktig i forhold til hvor stort du får bygge på en tomt, noe som er angitt i detaljplanen.

Bygningshøyde

Høyden fra tomtens middelnivå opp til skjæringen mellom fasadeplanet og et plan som med 45 graders helling inn mot bygningen berører bygningens tak. Fasaden ut mot gaten utgjør ofte beregningsgrunnlaget. Bygningshøyde er et vanskelig begrep, snakk gjerne med våre selgere dersom du er usikker.

Antall rom

Et rom skal kunne være beboelig, og det må være minst 7 kvadratmeter stort og ha et vindu. Bad og vaskerom teller ikke som rom i et hus, mens kjøkkenet alltid angis separat.

Kontakt oss

Avtal rådgivning

Et godt første steg mot et nytt hus er å snakke med en selger fra Eksjöhus. Rådgivningen er kostnadsfri og uten forpliktelser. Du kan avtale rådgivning med og uten byggeklar tomt. Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg.

Kontakt oss

Prisforespørsel Prio 165

Det er vanskelig å selge et hus til fast pris. Den totale prisen avhenger av hvor du skal bygge og hvordan tomten ser ut. Håndverkere og entreprenører har også ulike prisbilder rundt om i landet. Ved å fylle ut skjemaet kan vi raskt gi en indikasjon på hvor ønskehuset ditt havner i pris.

Prio 165

Bruksareal
165 m2
Etasjer
1,5
Antall rom
6 rom og kjøkken
Serie
Prio

  Har du en tomt?

  Takk for din forespørsel!

  Din prisforespørsel er sendt

  I løpet av kort tid vil du få svar på spørsmålet ditt fra nærmeste Eksjöhuskontor.

  Du har vel allerede våre inspirerende kataloger?

  Bestill katalog

  Prio 165

  Plantegning

  Johan Nycroft

  Arkitektens tanker om Prio 165

  Et populært hus for hele livet

  Forsiden av Prio 165 er innsynsbeskyttet, og når du kommer inn i gangen, skimter du kjøkkenet. Vaskerommet er romslig med flere skap, og disse har virkelig plass til mange ting. Planløsningen mellom kjøkken og stue er åpen, slik at du kan møblere fritt etter dine egne ønsker. Hvis du velger å sette inn større vinduer og dører på baksiden, skaper du et lyst kjøkken og en lys stue.

  Første etasje har en egen enhet med soverom, walk-in-closet og bad. Perfekt for foreldrene eller tenåringen som trenger «space». Trappen mot andre etasje står midt i huset, så du slipper å dra med deg smuss fra hallen. Allrommet i andre etasje har takvindu som får lyset til å strømme inn. Herfra kommer du til badet og de tre soverommene. Og visste du at garderoben enkelt kan gjøres om til et arbeidsrom? Prio 165 er virkelig et hus der familien kan bo lenge uten å føle seg trangbodd.

  Kundefotografier

  La deg inspirere av våre kunders Prio 165

  Tagg bildene dine med @eksjohus og #mittEksjöhus for å bli valgt ut til våre inspirasjonsstrømmer på nettstedet.

  Laster...

  Personlig preg

  Finn din hustype og stil

  Her er din snarvei til drømmehuset. Velg hustype eller stil og se hele vårt utvalg innenfor valgte kategori.

  Laster...

  Kontakt meg

  Vennligst kontakt meg her

  Fyll ut skjemaet så kommer jeg til å svare så fort jeg har anledning. Vil du heller ringe står nummeret mitt nedenfor.

  Med vennlig hilsen

   Tack för din förfrågan!

   Din fråga är skickad

   Inom kort kommer jag att ta kontakt med dig.