Prio

Om Prio 165 Modern

Prio 165 – Romslig og moderne hus på 1,5 plan

Med rene linjer og en elegant fasade har Prio 165 Modern et formspråk som appellerer til de fleste. I 1,5-etasjeshuset Prio 165 er det rikelig med både lys og plass. Fra den åpne planløsningen mellom kjøkkenet og stuen til de 3 romslige soverommene på øvre plan. Velg gulv-til-tak-vinduer og dører mot baksiden for enda mer naturlig lys i kjøkkenet og stuen.

Forklaring tekniske data

Samtlige oppgitte mål er i henhold til svensk standard. Selgeren din kan fortelle deg hva som avviker i Norge.

Bruksareal

Den totale flaten innenfor ytterveggene i samtlige etasjeplan. Bruksarealet omfatter også flater for eksempelvis kjøkkenskap, klesskap og varmtvannsbereder.

Grunnflate

Den flaten huset opptar på bakken. Generelt en projeksjon av huset rett ovenfra. Balkong tas med i grunnflaten dersom undersiden er mindre enn 3 meter over bakken. Grunnflate er viktig i forhold til hvor stort du får bygge på en tomt, noe som er angitt i detaljplanen.

Bygningshøyde

Høyden fra tomtens middelnivå opp til skjæringen mellom fasadeplanet og et plan som med 45 graders helling inn mot bygningen berører bygningens tak. Fasaden ut mot gaten utgjør ofte beregningsgrunnlaget. Bygningshøyde er et vanskelig begrep, snakk gjerne med våre selgere dersom du er usikker.

Antall rom

Et rom skal kunne være beboelig, og det må være minst 7 kvadratmeter stort og ha et vindu. Bad og vaskerom teller ikke som rom i et hus, mens kjøkkenet alltid angis separat.

Kontakt oss

Avtal rådgivning

Et godt første steg mot et nytt hus er å snakke med en selger fra Eksjöhus. Rådgivningen er kostnadsfri og uten forpliktelser. Du kan avtale rådgivning med og uten byggeklar tomt. Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg.

Kontakt oss

Prisforespørsel Prio 165 Modern

Det er vanskelig å selge et hus til fast pris. Den totale prisen avhenger av hvor du skal bygge og hvordan tomten ser ut. Håndverkere og entreprenører har også ulike prisbilder rundt om i landet. Ved å fylle ut skjemaet kan vi raskt gi en indikasjon på hvor ønskehuset ditt havner i pris.

Prio 165 modern framsida vit

Prio 165 Modern

Bruksareal
165 m2
Etasjer
1,5
Antall rom
6 rom og kjøkken
Serie
Prio

  Har du en tomt?

  Takk for din forespørsel!

  Din prisforespørsel er sendt

  I løpet av kort tid vil du få svar på spørsmålet ditt fra nærmeste Eksjöhuskontor.

  Du har vel allerede våre inspirerende kataloger?

  Bestill katalog

  Prio 165 Modern

  Plantegning

  Fra innsiden

  Se Prio 165 Modern fra innsiden

  3D-Modell

  Se Prio 165 Modern fra alle kanter

  Johan Nycroft

  Arkitektens tanker om Prio 165 Modern

  Johan Nycroft, Chefsarkitekt, Eksjöhus

  Et populært hus for hele livet

  Forsiden av Prio 165 er skjermet for innsyn, og når du går inn i inngangen, får du en glimt av kjøkkenet. Vaskerommet er romslig med flere skap, og det er virkelig nok plass til mange ting. Planløsningen mellom kjøkkenet og stuen er åpen, slik at du kan møblere fritt etter dine ønsker. Som tilvalg kan du velge gulv-til-tak-vinduer og dører mot baksiden, og da skaper du et enda lysere kjøkken og stue.

  Inngangsetasjen har sin egen enhet med soverom, walk-in-garderobe og toalett. Perfekt for foreldrene eller tenåringen som trenger «space». Trappen til andre etasje er plassert i midten av huset, slik at du slipper å dra med deg skitt fra gangen. Allrommet i andre etasje har takvinduer som lar lyset strømme inn. Herfra når du badet og de tre soverommene. Og visste du at walk-in-garderoben enkelt kan gjøres om til et arbeidsrom? Prio 165 er virkelig et hus der familien kan bo lenge uten å føle seg trangbodd.

  Kundefotografier

  La deg inspirere av våre kunders Prio 165 Modern

  Tagg bildene dine med @eksjohus og #mittEksjöhus for å bli valgt ut til våre inspirasjonsstrømmer på nettstedet.

  Laster...

  Personlig preg

  Finn din hustype og stil

  Her er din snarvei til drømmehuset. Velg hustype eller stil og se hele vårt utvalg innenfor valgte kategori.

  Laster...

  Kontakt meg

  Vennligst kontakt meg her

  Fyll ut skjemaet så kommer jeg til å svare så fort jeg har anledning. Vil du heller ringe står nummeret mitt nedenfor.

  Med vennlig hilsen

   Tack för din förfrågan!

   Din fråga är skickad

   Inom kort kommer jag att ta kontakt med dig.