Prio

Om Prio 143

Prio 143

Kvalitet til riktig pris!

Prioserien er utviklet for deg som vil ha en bolig med høy kvalitet til en god pris. Samtlige av seriens åtte hus har gjennomtenkte planløsninger med store oppbevaringsmuligheter. Noe som er viktig i dag og i morgen. Prio 143 er en videreutvikling av vår bestselger PrioTvå. Nyhetene er blant annet bad «en suite» fra foreldrerommet og en skyvedørsgarderobe i entréen slik at du enkelt kan henge av deg jakken og lukke døren.

Forklaring tekniske data

Samtlige oppgitte mål er i henhold til svensk standard. Selgeren din kan fortelle deg hva som avviker i Norge.

Bruksareal

Den totale flaten innenfor ytterveggene i samtlige etasjeplan. Bruksarealet omfatter også flater for eksempelvis kjøkkenskap, klesskap og varmtvannsbereder.

Grunnflate

Den flaten huset opptar på bakken. Generelt en projeksjon av huset rett ovenfra. Balkong tas med i grunnflaten dersom undersiden er mindre enn 3 meter over bakken. Grunnflate er viktig i forhold til hvor stort du får bygge på en tomt, noe som er angitt i detaljplanen.

Bygningshøyde

Høyden fra tomtens middelnivå opp til skjæringen mellom fasadeplanet og et plan som med 45 graders helling inn mot bygningen berører bygningens tak. Fasaden ut mot gaten utgjør ofte beregningsgrunnlaget. Bygningshøyde er et vanskelig begrep, snakk gjerne med våre selgere dersom du er usikker.

Antall rom

Et rom skal kunne være beboelig, og det må være minst 7 kvadratmeter stort og ha et vindu. Bad og vaskerom teller ikke som rom i et hus, mens kjøkkenet alltid angis separat.

Kontakt oss

Avtal rådgivning

Et godt første steg mot et nytt hus er å snakke med en selger fra Eksjöhus. Rådgivningen er kostnadsfri og uten forpliktelser. Du kan avtale rådgivning med og uten byggeklar tomt. Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg.

Kontakt oss

Prisforespørsel Prio 143

Det er vanskelig å selge et hus til fast pris. Den totale prisen avhenger av hvor du skal bygge og hvordan tomten ser ut. Håndverkere og entreprenører har også ulike prisbilder rundt om i landet. Ved å fylle ut skjemaet kan vi raskt gi en indikasjon på hvor ønskehuset ditt havner i pris.

Prio 143

Bruksareal
143 m2
Etasjer
1
Antall rom
6 rom og kjøkken
Serie
Prio

  Har du en tomt?

  Takk for din forespørsel!

  Din prisforespørsel er sendt

  I løpet av kort tid vil du få svar på spørsmålet ditt fra nærmeste Eksjöhuskontor.

  Du har vel allerede våre inspirerende kataloger?

  Bestill katalog

  Prio 143

  Plantegning

  Johan Nycroft

  Arkitektens tanker om Prio 143

  Et effektivt hus med et fint karnapp.

  Vil du ha et effektivt hus der hver kvadratmeter har en funksjon? Og et hus som har et tiltalende karnapp ved inngangen? Da er Prio 143 huset for deg. Når du kommer inn, ser du stuen og skimter også hagen på husets bakside. Skyvedørsgarderobene i entreén rommer mange jakker, sko og vesker.

  Stue og kjøkken er sentralt plassert, og den samlede flaten er totalt 59,2 kvadratmeter. Så her får både familie, venner og slekt plass til å omgås. Husets fire soverom er inndelt i to deler, én for voksne og én for barn eller ungdommer på hver sin side av stuen og kjøkkenet. Hvis lekene er på vei inn mot stuen, kan du raskt lukke en dør til barnas soverom samt deres allrom og eget bad. I foreldredelen er badet «en suite», noe som føles luksuriøst og godt.

  Kundefotografier

  La deg inspirere av våre kunders Prio 143

  Tagg bildene dine med @eksjohus og #mittEksjöhus for å bli valgt ut til våre inspirasjonsstrømmer på nettstedet.

  Laster...

  Personlig preg

  Finn din hustype og stil

  Her er din snarvei til drømmehuset. Velg hustype eller stil og se hele vårt utvalg innenfor valgte kategori.

  Laster...

  Kontakt meg

  Vennligst kontakt meg her

  Fyll ut skjemaet så kommer jeg til å svare så fort jeg har anledning. Vil du heller ringe står nummeret mitt nedenfor.

  Med vennlig hilsen

   Tack för din förfrågan!

   Din fråga är skickad

   Inom kort kommer jag att ta kontakt med dig.