Prio

Om Prio 143 Industriell

Prio 143 Industriell - Stilrent enetasjeshus med 4 soverom og åpen planløsning

Stramme detaljer og smal takfot gir Prio 143 Industriell stor karakter. Med en formspråk som leder tankene til kunstnerateljeer og bindingsverkshus passer det like godt på landet som i byen. Prio 143 er vårt mest solgte hus av en grunn. Her utnyttes hver eneste kvadratmeter med en planløsning som passer både større og mindre barnefamilier. Husets 4 soverom er delt, to for voksne og to for barna eller gjestene på hver sin ende av huset. I midten blir stuen og kjøkkenet det naturlige møtestedet.

Forklaring tekniske data

Samtlige oppgitte mål er i henhold til svensk standard. Selgeren din kan fortelle deg hva som avviker i Norge.

Bruksareal

Den totale flaten innenfor ytterveggene i samtlige etasjeplan. Bruksarealet omfatter også flater for eksempelvis kjøkkenskap, klesskap og varmtvannsbereder.

Grunnflate

Den flaten huset opptar på bakken. Generelt en projeksjon av huset rett ovenfra. Balkong tas med i grunnflaten dersom undersiden er mindre enn 3 meter over bakken. Grunnflate er viktig i forhold til hvor stort du får bygge på en tomt, noe som er angitt i detaljplanen.

Bygningshøyde

Høyden fra tomtens middelnivå opp til skjæringen mellom fasadeplanet og et plan som med 45 graders helling inn mot bygningen berører bygningens tak. Fasaden ut mot gaten utgjør ofte beregningsgrunnlaget. Bygningshøyde er et vanskelig begrep, snakk gjerne med våre selgere dersom du er usikker.

Antall rom

Et rom skal kunne være beboelig, og det må være minst 7 kvadratmeter stort og ha et vindu. Bad og vaskerom teller ikke som rom i et hus, mens kjøkkenet alltid angis separat.

Kontakt oss

Avtal rådgivning

Et godt første steg mot et nytt hus er å snakke med en selger fra Eksjöhus. Rådgivningen er kostnadsfri og uten forpliktelser. Du kan avtale rådgivning med og uten byggeklar tomt. Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg.

Kontakt oss

Prisforespørsel Prio 143 Industriell

Det er vanskelig å selge et hus til fast pris. Den totale prisen avhenger av hvor du skal bygge og hvordan tomten ser ut. Håndverkere og entreprenører har også ulike prisbilder rundt om i landet. Ved å fylle ut skjemaet kan vi raskt gi en indikasjon på hvor ønskehuset ditt havner i pris.

Prio 143 industriell framsida beige

Prio 143 Industriell

Bruksareal
143 m2
Etasjer
1
Antall rom
6 rom og kjøkken
Serie
Prio

  Har du en tomt?

  Takk for din forespørsel!

  Din prisforespørsel er sendt

  I løpet av kort tid vil du få svar på spørsmålet ditt fra nærmeste Eksjöhuskontor.

  Du har vel allerede våre inspirerende kataloger?

  Bestill katalog

  Prio 143 Industriell

  Plantegning

  Fra innsiden

  Se Prio 143 Industriell fra innsiden

  3D-Modell

  Se Prio 143 Industriell fra alle kanter

  Johan Nycroft

  Arkitektens tanker om Prio 143 Industriell

  Johan Nycroft, Chefsarkitekt, Eksjöhus

  Et effektivt hus med en fin erker

  Ønsker du et effektivt hus der hver kvadratmeter har en funksjon? Og et hus med en tiltalende erker ved inngangen? Da er Prio 143 huset for deg. Når du kommer inn, ser du stuen og får også en glimt av hagen på baksiden av huset. Skyvedørsgarderobene i inngangen har plass til mange jakker, sko og vesker.

  Stuen og kjøkkenet er sentralt plassert, og den totale arealet er 59,2 kvadratmeter. Her får både familie, venner og slektninger plass til å samles. Huset har fire soverom som er delt i to deler, en for voksne og en for barn eller ungdommer på hver side av stuen og kjøkkenet. Hvis lekene sprer seg inn i stuen, kan du raskt lukke en dør mot barnas soverom samt deres eget oppholdsrom og eget toalett. I foreldredelen er badet «ensuite», noe som føles luksuriøst og behagelig.

  Kundefotografier

  La deg inspirere av våre kunders Prio 143 Industriell

  Tagg bildene dine med @eksjohus og #mittEksjöhus for å bli valgt ut til våre inspirasjonsstrømmer på nettstedet.

  Laster...

  Personlig preg

  Finn din hustype og stil

  Her er din snarvei til drømmehuset. Velg hustype eller stil og se hele vårt utvalg innenfor valgte kategori.

  Laster...

  Kontakt meg

  Vennligst kontakt meg her

  Fyll ut skjemaet så kommer jeg til å svare så fort jeg har anledning. Vil du heller ringe står nummeret mitt nedenfor.

  Med vennlig hilsen

   Tack för din förfrågan!

   Din fråga är skickad

   Inom kort kommer jag att ta kontakt med dig.