Prio

Om Prio 143 Tradisjonell

Prio 143 Tradisjonell - Enetasjers hus med 4 soverom og åpen planløsning i klassisk stil

Med sprosser, hvite knuter og en innbydende inngang, gjenspeiler Prio 143 Tradisjonell trygghet og svensk bygningsarv. Prio 143 er vårt mest solgte hus av en grunn. Her utnyttes hver kvadratmeter med en planløsning som passer både større og mindre barnefamilier. Huset har 4 soverom som er fordelt, to for voksne og to for barna eller gjestene i hver ende av huset. I midten blir stuen og kjøkkenet det naturlige møtestedet.

Forklaring tekniske data

Samtlige oppgitte mål er i henhold til svensk standard. Selgeren din kan fortelle deg hva som avviker i Norge.

Bruksareal

Den totale flaten innenfor ytterveggene i samtlige etasjeplan. Bruksarealet omfatter også flater for eksempelvis kjøkkenskap, klesskap og varmtvannsbereder.

Grunnflate

Den flaten huset opptar på bakken. Generelt en projeksjon av huset rett ovenfra. Balkong tas med i grunnflaten dersom undersiden er mindre enn 3 meter over bakken. Grunnflate er viktig i forhold til hvor stort du får bygge på en tomt, noe som er angitt i detaljplanen.

Bygningshøyde

Høyden fra tomtens middelnivå opp til skjæringen mellom fasadeplanet og et plan som med 45 graders helling inn mot bygningen berører bygningens tak. Fasaden ut mot gaten utgjør ofte beregningsgrunnlaget. Bygningshøyde er et vanskelig begrep, snakk gjerne med våre selgere dersom du er usikker.

Antall rom

Et rom skal kunne være beboelig, og det må være minst 7 kvadratmeter stort og ha et vindu. Bad og vaskerom teller ikke som rom i et hus, mens kjøkkenet alltid angis separat.

Kontakt oss

Avtal rådgivning

Et godt første steg mot et nytt hus er å snakke med en selger fra Eksjöhus. Rådgivningen er kostnadsfri og uten forpliktelser. Du kan avtale rådgivning med og uten byggeklar tomt. Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg.

Kontakt oss

Prisforespørsel Prio 143 Tradisjonell

Det er vanskelig å selge et hus til fast pris. Den totale prisen avhenger av hvor du skal bygge og hvordan tomten ser ut. Håndverkere og entreprenører har også ulike prisbilder rundt om i landet. Ved å fylle ut skjemaet kan vi raskt gi en indikasjon på hvor ønskehuset ditt havner i pris.

Prio 143 traditionell framsida grå

Prio 143 Tradisjonell

Bruksareal
143 m2
Etasjer
1
Antall rom
6 rom og kjøkken
Serie
Prio

  Har du en tomt?

  Takk for din forespørsel!

  Din prisforespørsel er sendt

  I løpet av kort tid vil du få svar på spørsmålet ditt fra nærmeste Eksjöhuskontor.

  Du har vel allerede våre inspirerende kataloger?

  Bestill katalog

  Prio 143 Tradisjonell

  Plantegning

  Johan Nycroft

  Arkitektens tanker om Prio 143 Tradisjonell

  Johan Nycroft, Chefsarkitekt, Eksjöhus

  Ett effektivt hus med ett fint burspråk

  Vill du ha ett effektivt hus där varje kvadratmeter har en funktion? Och ett hus som har ett tilltalande burspråk vid entrén? Då är Prio 143 huset för dig. När du stiger in ser du vardagsrummet och skymtar även trädgården på husets baksida. Skjutdörrsgarderoberna i entrén rymmer många jackor, skor och väskor.

  Vardagsrum och kök är centralt placerade och den sammanlagda ytan är totalt 59,2 kvadratmeter. Så här får både familj, vänner och släkt plats att umgås. Husets fyra sovrum är uppdelade i två delar, en för vuxna och en för barn eller ungdomar på varsin sida av vardagsrummet och köket. Om leksakerna patrullerar in mot vardagsrummet kan du snabbt stänga till en dörr mot barnens sovrum samt deras eget allrum och egen wc. I föräldradelen är badrummet ”ensuite”, vilket känns lyxigt och skönt.

  Kundefotografier

  La deg inspirere av våre kunders Prio 143 Tradisjonell

  Tagg bildene dine med @eksjohus og #mittEksjöhus for å bli valgt ut til våre inspirasjonsstrømmer på nettstedet.

  Laster...

  Personlig preg

  Finn din hustype og stil

  Her er din snarvei til drømmehuset. Velg hustype eller stil og se hele vårt utvalg innenfor valgte kategori.

  Laster...

  Kontakt meg

  Vennligst kontakt meg her

  Fyll ut skjemaet så kommer jeg til å svare så fort jeg har anledning. Vil du heller ringe står nummeret mitt nedenfor.

  Med vennlig hilsen

   Tack för din förfrågan!

   Din fråga är skickad

   Inom kort kommer jag att ta kontakt med dig.